Ποδόσφαιρο

Ο Άρης πρέπει να πληρωθεί! Τρίτος στη βαθμολογία, τρίτος στα εισιτήρια, με τεράστια εμπορική αξία

Καλοκαίρι… τηλεοπτικού συμβολαίου! Οι κιτρινόμαυροι έχουν αυξήσει κατακόρυφα την αξία τους και δικαιούνται μία σημαντική αύξηση στο τηλεοπτικό τους συμβόλαιο.

Από το 2018 και μετά ο Άρης βρίσκεται και πάλι -σχεδόν σε ετήσια βάση- σε διαπραγματεύσεις τηλεοπτικού συμβολαίου. Τα προηγούμενα χρόνια οι κιτρινόμαυροι δεδομένα πληρώθηκαν λιγότερο από όσο άξιζαν, ιδίως σε σχέση με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες.

Πλέον όμως είναι ξεκάθαρο ότι είναι η ώρα ο Άρης να πάρει τα χρήματα που δικαιούται, με την περσινή χρονιά να δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Οι κιτρινόμαυροι πλέον έχουν πάρει ξεκάθαρα την θέση τους ως μία από τις πιο επιτυχημένες αλλά και πιο εμπορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για δύο σερί χρόνια, ο Άρης κατέλαβε την τρίτη θέση της βαθμολογίας, φτάνοντας να διεκδικεί μία νίκη μακριά από την δεύτερη θέση τη σεζόν 2020-21 και τη σεζόν 2021-22. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης όχι μόνο είναι στην ίδια λίγκα με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες, αλλά είναι και σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με κάποιες εξ αυτών που λαμβάνουν περισσότερα χρήματα.

Σε ότι έχει να κάνει με την εμπορικότητα, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους (και) εκεί. Ο Άρης στην πρώτη χρονιά με κόσμο μετά την έναρξη της πανδημίας έστειλε το μήνυμα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Οι κιτρινόμαυροι τερμάτισαν τρίτοι στην λίστα των ομάδων με τα περισσότερα εισιτήρια, τόσο στους συνολικούς αριθμούς όσο και στους μέσους όρους.

Η αναφορά γίνεται στα 114.268 εισιτήρια στη διάρκεια της χρονιάς, τα οποία τον τοποθετούν στην τρίτη θέση της χώρας και -μακράν- στην κορυφή σε ότι έχει να κάνει με την Βόρεια Ελλάδα (περίπου 35.000 η διαφορά σε σχέση με τον ΠΑΟΚ).

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ο Άρης δικαιούται μία μεταχείριση -τουλάχιστον- ισότιμη με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Με τις διαπραγματεύσεις να ξεκινάνε αυτό το καλοκαίρι, οι κιτρινόμαυροι οφείλουν να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί, με τα συνδρομητικά να έχουν πλέον μία ξεκάθαρη εικόνα για το ποια είναι η αξία της ομάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button