Yellow FM101,7Βόλεϊ
Ροή ειδήσεων

O Άρης ποντάρει (και) στον επαγγελματισμό του Γιορντάνοφ

Οι κιτρινόμαυροι έχουν βάλει ως αυτοσκοπό την άνοδο και «ποντάρουν» πάνω στον Μπόμπι Γιορντάνοφ.

Μπορεί ο έμπειρος διαγώνιος να έχει φτάσει 42 ετών, με αυτό να αποτελεί μία πηγή ανησυχίας. Υπάρχουν όμως δύο πράγματα που λειτουργούν υπέρ του Άρη σε αυτήν την περίπτωση.

Αρχικά το ότι τα δύο πρώτα χρόνια της καριέρας του με το «4» μπροστά μόνο άσχημα δεν ήταν. Στα 40 του έφτασε τον Μίλωνα στον τελικό του ελληνικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, χάνοντας με 17-15 το ματς στο τάι-μπρέικ, ενώ στο πρωτάθλημα έφτασε πάλι στα ημιτελικά, χάνοντας τη σειρά με 3-2 από τον μετέπειτα πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Στα 41 του, έφτασε με τον Παφιακό ως τους 8 του CEV Cup στο πρώτο μισό της χρονιάς, ενώ στο δεύτερο μεταπήδησε στον Πήγασο, με τον οποίο παρά το ότι δεν είχε άσχημα νούμερα, δεν μπόρεσε να σώσει την κατηγορία.

Το δεύτερο θετικό για τον Άρη, είναι ότι πρόκειται για ένα αθλητή-υπόδειγμα. Στον Πήγασο έφτανε στο γήπεδο αρκετή ώρα πριν την προπόνηση της ομάδας, με τον ίδιο να ξεκινάει τη δουλειά τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα.

Ακόμη και μετά το τέλος της προπόνησης ο ίδιος αντί να πάει στα αποδυτήρια έμενε στο γήπεδο και δούλευε έξτρα, προκειμένου να κρατηθεί σε καλή κατάσταση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button