Μπάσκετ

Ο Άρης περιμένει τις αποφάσεις του Κέλι

Ο Τζέιμς Κέλι βρίσκεται με ειδική άδεια στην Αμερική και ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται σε επαφή μαζί του από τότε που έφυγε.

Ο αθλητής του Άρη θέλει να νιώσει ασφαλής για την οικογένειά του, αλλά και τη μητέρα του. Μετά και την γέννηση του παιδιού του, αλλά και το θέμα της υγείας της μητέρας του, θα χρειαστεί κι’ άλλο διάστημα, για να φανεί στον ορίζοντα ποιο μπορεί να είναι το πιθανό σενάριο επιστροφής στην Ελλάδα.

 Είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου και θα υπάρξει νέα επαφή της ομάδας στο τέλος της εβδομάδας, για να φανεί πως νιώθει και τι σκέφτεται ο παίκτης.

Από τη στιγμή που ο Άρης δεν μπορεί να κάνει μεταγραφή μέχρι νεωτέρας θα είναι πολύ σημαντικό ο Κέλι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Τίμος Δεληγιαννίδης

Πρώτη… επαφή με την δημοσιογραφία το 2000 στο “Ράδιο ΣΠΟΡ 98,7” με περιγραφές αγώνων κυρίως του μπάσκετ του Άρη. Λίγους μήνες αργότερα από το 2001 μέχρι και το 2009 στην εφημερίδα ‘ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΕΧΤΡΑ ΣΠΟΡΤ”. Από το 2009 ως και το 2012 στην εφημερίδα “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ” ως ρεπόρτερ Άρη στην εφημερίδα και περιγραφές αγώνων της ομάδας. Στο ίδιο χρονικό διάστημα και στο Site των Αθλητικών Νέων. Από το 2012 ως το 2013 για δύο χρόνια στο ραδιόφωνο “LIBERO FM” ως ρεπόρτερ Άρη και περιγραφές αγώνων ποδοσφαίρου. Από το 2014 ως το 2017 αθλητικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΑRENA PRESS” και το σάιτ “ARENA FM”. Από το 2017 ως 15 Νοεμβρίου του 2018 στην εφημερίδα “FAIR PLAY” και στο ραδιόφωνο “FAIR PLAY”.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button