ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο αποκλεισμός του Ονανά και το πειθαρχικό παράπτωμα

Πριν από την έναρξη του αγώνα Καμερούν-Σερβία, το θέμα συζήτησης ήταν η αποπομπή του τερματοφύλακα των “λιονταριών” και της Ίντερ, Αντρέ Ονανά, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πειθαρχικό παράπτωμα.

Δημοσιεύματα ωστόσο στο Καμερούν δίνουν μία άλλη διάσταση στο θέμα, μπλέκοντας στην υπόθεση τον Νικολά Ενκουλού του Άρη. Ο οποίος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «walfoot.be» ήταν ο λόγος της διαφωνίας του Ονανά με τον προπονητή του, Ριγκομπέρτ Σονγκ. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο βασικός γκολκίπερ του Καμερούν απαίτησε να μην είναι ο Ενκουλού στο βασικό σχήμα, γιατί δεν έχουν καλή επικοινωνία!

Ο Σονγκ δεν το δέχθηκε, ο Ονανά ήταν ανένδοτος, υπήρξε παρέμβαση από τον Σάμουελ Ετό, που είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, αλλά όπως λέει ο συντάκτης του κειμένου: “Ο Ονανά γύρισε την πλάτη, βρόντηξε την πόρτα κι έφυγε”. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση, οπότε ελέγχεται η εγκυρότητα του ρεπορτάζ, ενώ σε κάθε περίπτωση, ο Ενκουλού ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button