Διεθνή

Ο Αντσελότι «έκοψε» από την Εθνική Βραζιλίας Βινίσιους και Νεϊμάρ

Ο Κάρλο Αντσελότι ανακοίνωσε την αποστολή της Σελεσάο για τις αναμετρήσεις με Χιλή και Βολιβία, αφήνοντας εκτός δύο ηχηρά ονόματα.

Οι Βραζιλιάνοι θα αντιμετωπίσουν την Χιλή στις 5 Σεπτεμβρίου και την Βολιβία στις 10 του ίδιου μήνα, με τον Ιταλό τεχνικό να αφήνει εκτός τον Νεϊμάρ, που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Εκτός έμεινε και ο Βινίσιους Τζούνιορ, που είναι τιμωρημένος για το ματς με τους Χιλιανούς, αλλά και ο Ροντρίγκο, που δεν βρίσκει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αντίθετα, σε αποστολή της Σελεσάο, επιστρέφει ο Λούκα Πακετά, που απαλλάχθηκε από την δικαστική περιπέτεια με τις κατηγορίες περί παράνομου στοιχηματισμού, για τις οποίες αθωώθηκε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button