Ποδόσφαιρο

O Σίλβα μπορεί να κάνει την διαφορά και πρέπει να το πιστέψει και ο ίδιος

O Σάντε Σίλβα έχει ταλέντο, ο Μάντζιος πιστεύει σε αυτόν, και πρέπει πλέον και ο ίδιος να πιστέψει στον εαυτό του.

Ο Πορτογάλος έχει καταφέρει με τις πρώτες του συμμετοχές να «κερδίσει» τον κόσμο του Άρη. Είχε μερικές τρομερές ενέργειες δείχνοντας τον λόγο για τον οποίο βρισκόταν σε όλες τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας, αλλά και τον λόγο που τον απέκτησε η Γουεστ Χαμ.

Παρά το ότι είναι σταθερά θετικός και έχει κάνει βήματα μπροστά, δείχνει ακόμη να έχει πράγματα τα οποία του λείπουν. Έχει βελτιωθεί τακτικά, και απέναντι στον Ολυμπιακό έδωσε πάρα πολλές βοήθειες στο αμυντικό κομμάτι.

Το πρόβλημα που έχει όμως είναι στο επιθετικό κομμάτι. Εκεί όπου ο Άκης Μάντζιος του ζητάει να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες, να πιστέψει στον εαυτό του και να δημιουργήσει προβλήματα.

Σε πολλές περιπτώσεις όμως αντί να κάνει το κάτι παραπάνω έκανε… κάτι λιγότερο. Σταματούσε την επίθεση και προτιμούσε να στείλει την μπάλα σε συμπαίκτη του, αντί να εμπιστευτεί τον εαυτό του.

Το ταλέντο του Σίλβα είναι δεδομένο, τακτικά βελτιώνεται αλλά χρειάζεται να ξεκινήσει να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες αν θέλει να αξιοποιήσει στον απόλυτο βαθμό το ταλέντο που έχει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button