Γενικά

Νέα ταινία για την Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt

H Apple Studios ετοιμάζει ταινία για την Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt και τον Lewis Hamilton σε ρόλο παραγωγού.

Η Apple Studios ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ταινία για την Formula 1 στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt. Ενεργή συμμετοχή στην ταινία θα συμμετέχει και ο Lewis Hamilton όχι όμως σε ρόλο ηθοποιού. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής θα εμπλακεί στην παραγωγή της ταινίας.

Διευθυντής παραγωγής θα είναι ο Jerry Bruckheimer και σεναριογράφος ο Ehren Kruger, η ίδια ομάδα δηλαδή που βρίσκεται πίσω από το Top Gun: Maverick. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η ταινία θα έχει προϋπολογισμό περίπου 140 εκατομμύρια δολάρια.

Lewis Hamilton

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το σενάριο είναι ότι ο Brad Pitt θα υποδυθεί έναν παλαίμαχο οδηγό που επιστρέφει στις πίστες και μαζί με τον ομόσταβλο νεαρό οδηγό της ομάδας, έρχονται αντιμέτωποι με τα βαριά ονόματα του αθλήματος.

Είναι γνωστό ότι ο Αμερικανός ηθοποιός τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχοντας παράλληλα στη συλλογή του 19 αυτοκίνητα.

Το σενάριο δείχνει αρχικά να έχει αρκετές ομοιότητες με την ταινία Driven του 2001, με πρωταγωνιστή τον Sylvester Stallone. Υπενθυμίζουμε ότι για την συγκεκριμένη ταινία η Formula 1 δεν είχε δώσει την συγκατάθεσή της και γυρίστηκε τελικά με την πλοκή της να διαδραματίζετε στις πίστες του αμερικανικού πρωταθλήματος IndyCars.

Όσον αφορά τη νέα ταινία, είναι σχεδόν σίγουρο ότι με τη βοήθεια του Βρετανού οδηγού, θα καταφέρει να προβάλλει μια πιο ρεαλιστική εικόνα του σπορ μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

ΠΗΓΗ: www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button