Μπάσκετ

«Να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Τι ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, εξαπολύοντας επίθεση στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά το παιχνίδι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην διαφορά στις βολές (31-14 υπέρ των “πράσινων”), κάτι που έφερε την απάντηση από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Με story του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο ισχυρός άνδρας των “πράσινων” ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR σκοπεύει να φτιάξει την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ ζήτησε από τον τεχνικό του Ολυμπιακού να παραδεχθεί ότι ηττήθηκε δίκαια.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Να έρχονται και να χάνουν πριν στρίψουν από την Κηφισίας. Αυτοί είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού. Δίκαια, νόμιμα και μέσα στις 4 γραμμές. Στόχος μας είναι να πάρουμε και το 7ο κα το 8ο και το 9ο και το 10ο και το 20ο θα πάρουμε. Θα φτιαχτεί η καλύτερη ομάδα που έχει φτιαχτεί ποτέ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και αυτό θα γίνει.

Αλλά δεν μπορεί κύριε Μπαρτζώκα τρία χρόνια να ειρωνεύεσαι, να είσαι αλαζόνας, να κάνεις όλα αυτά. Και τώρα που είσαι από κάτω – και θα είσαι για πολύ καιρό, να είσαι βέβαιος – να βγαίνεις και να λες αυτές τις αηδίες που έλεγες χθες. Επιτέλους, μία φορά, να παραδεχθείς ότι έχασες δίκαια. Και όχι δίκαια. Δίκαια θα ήταν να έτρωγες 40. Και να μη μας κόβανε εκεί στο πρώτο ημίχρονο τρεις-τέσσερις φορές”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button