Μπάσκετ

Μπουρούσης: «Εγώ ο ίδιος θα βγάλω έξω από το γήπεδο όποιον δημιουργήσει πρόβλημα»

Οι δηλώσεις που πραγματοποίησε ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής.

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα είναι ο οικοδεσπότης όλων στο All-Star Game του ΕΣΑΚΕ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου. Ο πρόεδρος της Καρδίτσας ήταν μεταξύ αυτών που μίλησαν τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ενώπιον των δημοσιογράφων για τη μεγάλη γιορτή του ΕΣΑΚΕ, με τον λόγο του να αφορά εν πολλοίς τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε αρχικά πως “αντί να γιορτάζουμε την έλευση του All Star Game στην Καρδίτσα, δυστυχώς έχουμε ένα δυσάρεστο γεγονός. Να ευχηθώ να επιστρέψει πάλι δίπλα μας ο αστυνομικός και να έχουμε όλοι υγεία. Για μένα η Καρδίτσα σημαίνει πολλά. Εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα και από τους παρευρισκόμενους ο κόουτς Γιαννάκης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για να με κάνει καλύτερο ως παίκτη.

Αν δεν ήταν αυτό το γήπεδο που έχει μεγάλο μερίδιο για την κατασκευή του ο κ. Αγοραστός δε θα ήμουν εδώ. Δε θα είχα τη δίψα να έρθω, ν’ αγωνιστώ και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να δημιουργήσουμε αυτό το όμορφο έργο. Ότι έχω κάνει, το έχω κάνει με αγάπη για την πόλη μου” για να συνεχίσει:

“Είναι μεγάλη τιμή η διεξαγωγή του All Star Game αλλά πρέπει να στείλουμε το μήνυμα τι σημαίνει ο αθλητισμός. Είμαι προβληματισμένος για όσα συμβαίνουν στο αθλητισμό. Ευχαριστώ προσωπικά όσους βοήθησαν, ώστε το γήπεδο να είναι καλύτερο μετά την καταστροφή και ιδιαίτερα τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο που μας βοήθησε πάρα πολύ. Αν έλεγαν ότι το γήπεδο δεν θα έχει κόσμο θα ήταν μεγάλο χαστούκι για εμάς.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και υπόσχομαι ότι όποιος δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτό το γήπεδο, εγώ ο ίδιος θα τον βγάλω έξω απ’ όποια ομάδα και αν προέρχεται. Έχουμε 500 παιδιά στις ακαδημίες και θέλουμε να είναι ακόμα περισσότερα τα επόμενα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους κι εύχομαι τα καλύτερα από δω και πέρα“.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button