Ποδόσφαιρο

Μπίλιας: «Βάλαμε τον σπόρο για το γήπεδο του Άρη, στην επόμενη πενταετία είναι εφικτό να έχουμε εξελίξεις»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο νυν αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ.Τζιτζικώστα

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Οσσανλή και Χρήστο Γκάλη:

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη ανέφερε:

Ήταν ο άνθρωπος που έβαλε τις βάσεις για την μεγάλη επανάσταση που ξεκίνησε στον χώρο του μπάσκετ, ήταν ένας εργατικός άνθρωπος με μεγάλες απαιτήσεις από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, αλλά ήταν και ένας εξαιρετικός μάνατζερ. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να διαχειριστείς δύο ιερά τέρατα του αθλητισμού.

Έχει αφήσει το στίγμα του και στον αθλητισμό και στην πολιτική ζωή. Και ως πολιτικός ήταν αυστηρός, αλλά ήταν και δίκαιος και αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι.

Για το δικό του έργο:

Ξεκινήσαμε και βάλαμε τις βάσεις για το νέο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, είναι ένα όνειρο που μοιραζόμαστε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, να ξεκινάει το δίκτυο από το Αγγελοχώρι και να πάει μέχρι το Καλοχώρι. Στον σχεδιασμό μας περιλαμβάνετε η δημιουργία ενός ποδηλατοδρόμου, πολλών αθλητικών εγκαταστάσεων και πολύ πράσινο.

Είναι ένα έργο ρομαντικό που θα μας δώσει τη Θεσσαλονίκη της επόμενης 100ετίας. Είναι ένα έργο που θα χρειαστεί αρκετά χρόνια, αλλά θα αλλάξει την πόλη μας.

Τμήματα του έργου θα αρχίσουν να υλοποιούνται το 2025 και το 2026, η ολοκλήρωση των έργων θέλω να πιστεύω ότι θα έχει γίνει μέχρι το 2030.

Έχουμε κάνει μία σειρά ενεργειών για την πλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλονίκης, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, έχουμε όμως το πλάνο, το σχέδιο, την όρεξη και την εμπειρία.

Για το γήπεδο του Άρη:

Διαγνώσαμε μαζί με τον Τάκη τον Δούμα ότι ο Άρης δεν μπορεί να φτιάξει ένα Ευρωπαϊκό γήπεδο στην περιοχή της Χαριλάου, με την όποια γνώση διαθέτουμε είδαμε υπάρχει κατάλληλος χώρος δίπλα στο αεροδρόμιο, είναι χώρος που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από έναν επενδυτή.

Αυτό το φέραμε εμείς μέχρι εκεί που μπορούσαμε, είναι γεγονός ότι αυτές οι ιδέες δεν προχωρούν πολύ εύκολα, αλλά θεωρώ ότι έχουμε βάλει τον σπόρο για να φτιάξει ένα νέο γήπεδο ο Άρης στην περιοχή του ΙΚΕΑ και το Χαριλάου να γίνει ένας χώρος πρασίνου.

Πιστεύω ότι στην επόμενη πενταετία είναι εφικτό να γίνουν τα πρώτα βήματα, αυτά τα έργα θέλουν αρκετό χρόνο ωρίμανσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button