Ποδόσφαιρο

Μπαλτάκος: «Αν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για το Πανθεσσαλικό, μπορεί ο τελικός να γίνει με κόσμο»

Δύσκολα θα διεξαχθεί στον Βόλο με την παρουσία του κόσμου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος σύμφωνα με τον Τάκη Μπαλτάκο, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να τονίζει ότι βάσει των δεδομένων, το Πανθεσσαλικό δεν θα προλάβει να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει φιλάθλους, αλλά αν ετοιμαστεί, μπορεί να αλλάξει η απόφαση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο κανάλι του Open και μίλησε για διάφορα θέματα, ανάμεσα τους και το μεγάλο ραντεβού ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε αρχικά ότι το ΟΑΚΑ δεν είναι έτοιμο και δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος, καθώς στάθηκε και στο Πανθεσσαλικό, τονίζοντας ότι βάσει των τωρινών δεδομένων ο τελικός πολύ δύσκολα θα διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου.

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και για το ενδεχόμενο να πέσει ξανά στο τραπέζι το ΟΑΚΑ: «Το ΟΑΚΑ, επίσης δεν είναι έτοιμο με βάση τον νέο νόμο. Χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό, για να ετοιμαστεί. Πολύ δύσκολα. Εγώ αυτό, που είπα στην πρόσφατη σύσκεψη, είναι ότι, με βάση αυτά, που ισχύουν σήμερα, ο αγώνας θα γίνει στον Βόλο χωρίς θεατές. Εμείς θα θέλαμε θεατές, αλλά ο νέος νόμος δεν το επιτρέπει. Αν ο δήμος Βόλου κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για κάμερες, τουρνικέ και ηλεκτρονικά εισιτήρια, μπορούμε να αλλάξουμε την απόφασή μας. Το βλέπω δύσκολο να προλάβει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button