Ποδόσφαιρο

“Μόνο δική μου η ευθύνη για την αλλαγή Κουέστα με Σιαμπάνη”

Ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε και στην απόφασή του να αλλάξει τερματοφύλακα, αφήνοντας τον αρχηγό της ομάδας, Χουλιάν Κουέστα στον πάγκο και χρησιμοποιώντας τον Μάριο Σιαμπάνη.

Θέμα τερματοφύλακα. Μεγάλη κουβέντα για την αλλαγή του Κουέστα με τον Σιαμπάνη. Ποια είναι η θέση σου σε αυτό;

«Ακούστηκαν διάφορα, δεν θέλω να τα αναφέρω. Μέχρι και ότι είμαι μαλωμένος με τον Χουλιάν. Αν με ρωτήσετε με ποιον παίκτη είμαι πιο κοντά, θα σας πω με τον Κουέστα. Διότι είμαστε πέντε χρόνια μαζί στον Άρη. Θα σας πω και κάτι άλλο. Αν η ομάδα πετύχει ή αποτύχει ποιος θα το χρεωθεί; Εγώ. Αν θα πετύχω, θα πετύχω επειδή έκανα αυτό που πιστεύω εγώ κι όχι τι θα μου πουν οι άλλοι. Αυτό αποφάσισα. Κάποια πράγματα που ακούστηκαν είναι αστεία. Δεν έγινε τίποτα. Είναι καθαρά πώς το είδα εγώ. Καθαρά δική μου απόφαση.

Να θυμίσω κάτι. Πέρσι όταν ανέλαβα την ομάδα, όταν έφυγε ο Άκης (σ.σ. Μάντζιος), ο βασικός τερματοφύλακας ήταν ο Σιαμπάνης. Τότε τους φώναξα και τους δύο και τους είχα μιλήσει για τους λόγους που επανέφερα τελικά τον Κουέστα.

Τώρα για φέτος, ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε ο Μάριος γιατί ήξερα ότι ο αντίπαλος θα πιέσει ψηλά και θα μπορούσαμε να τους χτυπήσουμε πίσω από την πλάτη με τον Καμαρά. Και θέλαμε να παίξουμε με την μπάλα από πίσω. Και ο Σιαμπάνης είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Έτσι το είδα, έτσι το έκανα. Και η ευθύνη είναι μόνο δική μου».

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button