ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Μία πορεία που δεν αλλάζει…

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ώρες από το ντέρμπι της Κυριακής, αλλά στον Άρη συνεχίζουν να… βράζουν με όσα έγιναν, όσον αφορά τη διαιτησία και την ΕΠΟ.

Από το ξεκίνημα της εξτρά διαδικασίας του πρωταθλήματος φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι προθέσεις κάποιων απέναντι στην ομάδα δεν αλλάζουν. Το χθεσινό “χειρουργείο” ήταν η συνέχεια μίας κατάστασης που έχει παγιωθεί για τον Άρη φέτος, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δηλαδή να βλέπει τη διαιτησία να του στερεί βαθμούς.

Επιλογές που χρήζουν έντονης αμφισβήτησης από έναν αρχιδιαιτητή, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο από όλους, εκτός φυσικά από εκείνους που… βολεύονται με την όλη κατάσταση.

loading...

Φυσικά στο “κάδρο” βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τόσο με τη γενικότερη στάση του φέτος και ειδικά μετά την τρομερή καταγγελία της ΠΑΕ για τον τρόπο που εκφράστηκε για τον Άρη προς τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Όσα ακολούθησαν και χθες δείχνουν ότι πάμε σε μία πολύ τοξική συνέχεια στα πλέι οφ, με τους τέσσερις να ρίχνουν όλα τα όπλα τους στη μάχη και τον Άρη κάπου ανάμεσά τους να ψάχνει το… δίκιο του.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button