Ποδόσφαιρο

Μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι! Κυνηγάει τους πάντες σε FIFA, UEFA, κυβέρνηση ο Άρης

Ο Άρης περνάει στην αντεπίθεση! Δε μασάει στον πόλεμο που δέχεται και είναι έτοιμος να κυνηγήσει όσους τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Μετά από πολλά χτυπήματα τα οποία άντεξε, ο Άρης τους χάλασε το πάρτι! Κατέληξε τρίτος στην φετινή χρονιά δίνοντας μία γερή… σφαλιάρα σε αυτούς που πίστευαν ότι με τα υψηλά τους μπάτζετ και τα εξω-αγωνιστικά τους τρικ θα έβαζαν φρένο στους κιτρινόμαυρους.

Έτσι στο… 90 επιστρατεύεται ο Σαράκης ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει την Ευρωπαϊκή έξοδο της ΑΕΚ. Αλλά αυτήν την φορά ο πόλεμος δε θα περάσει έτσι, ο Άρης είναι έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση.

Οι κιτρινόμαυροι ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει, ξέρουν από που προέρχεται όλο αυτό και έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για όλα αυτά. Έχουν στοιχεία για την σκιώδη λειτουργεία της ΕΠΟ και τις εμπιστευτικές και ευαίσθητες πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω.

Όλες αυτές τις πληροφορίες μαζί με τα γεγονότα τα οποία μιλάνε από μόνα τους, η ΠΑΕ Άρης θα τα παρουσιάσει σε κάθε όργανο που είναι διατεθειμένο να ακούσει. Ο Άρης θα κυνηγήσει όλους αυτούς στην UEFA και την FIFA και δεν θα σταματήσει μέχρι να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Τα όσα συμβαίνουν φυσικά θα παρουσιαστούν με στοιχεία και στην ίδια την Ελληνική κυβέρνηση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button