Ποδόσφαιρο

Μέχρι 15/02 η απόκτηση ελευθέρων ποδοσφαιριστών!

Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και οι ομάδες μπορούν πλέον να πάρουν κάποιον ποδοσφαιριστή, μόνο ως ελεύθερο.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν ανήκουν σε κάποια ομάδα και είναι ελεύθεροι, έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου να βρουν ποδοσφαιρική στέγη και όχι μέχρι 31 Ιανουαρίου. Βασική προϋπόθεση είναι οι παίκτες να έχουν μείνει ελεύθεροι, έως το deadline της μεταγραφικής περιόδου της χώρας που αγωνίζονται, με τις ημερομηνίες να μην είναι ίδιες σε όλες τις χώρες.

Ο Άρης προχώρησε στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών (Λουίς Πάλμα, Σεΐχ Ντουκουρέ) στη φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο και πλέον μπορεί να αποκτήσει μόνο από τη δεξαμενή των ελεύθερων. Οι κιτρινόμαυροι προχωρούν την περίπτωση του Σαλέμ Εμπακατά, αλλά κοιτάζουν και προς άλλες πλευρές, μήπως μπορέσουν να καλύψουν κάποια από τα κενά τους.

Φυσικά το βλέμμα των ανθρώπων του Άρη είναι και στην 11η Φεβρουαρίου, καθώς αυτή η ημερομηνία δόθηκε για την έκδοση της απόφασης, όσον αφορά την υπόθεση της απαγόρευσης μεταγραφών. Αν η ποινή ενεργοποιηθεί ο Άρης θα είναι εγκλωβισμένος στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να κρατήσει τους περισσότερους, ακόμη και αν δεν τους θέλει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button