ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Με τον «κανονισμό Ρονάλντο» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μειώνει τους μισθούς των παικτών

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να θέσει σε εφαρμογή τον «κανονισμό Ρονάλντο», περιορίζοντας τους εβδομαδιαίους μισθούς των παικτών στις 200.000 λίρες, προκειμένου να αποφευχθούν… μουρμούρες και παρεξηγήσεις στα αποδυτήρια.

Στόχος των ανθρώπων των «κόκκινων διαβόλων» είναι να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο οποίος θα λαμβάνει… εξωφρενικό μισθό, αλλά αντίθετα θα υπάρχει μια, όσο το γίνεται, ισορροπία στις οικονομικές απολαβές των παικτών.

Αυτός είναι ο «κανονισμός Ρονάλντο», καθώς μπορεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να αποχώρησε από το «Ολντ Τράφορντ», αλλά οι… επιπτώσεις της παρουσίας του εκεί μένουν άκομα.

Ο κανονισμός προβλέπει περιορισμό των μισθών, ώστε να μην ξεπερνούν πλέον τις 200.000 λίρες (225.000 περίπου ευρώ) την εβδομάδα.

Ο πρώτος που θα επηρεαστεί είναι ο Νταβίδ Ντε Χέα., αλλά και παίκτες όπως ο Κασεμίρο, ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Ράφαελ Βαράν.

Ο εβδομαδιαίος μισθός του Ρονάλντο έφτανε στις 582.830 ευρώ, ενώ ετησίως οι καθαρές απολαβές του στο Μάντσεστερ έφταναν στα 27 εκατομμύρια ευρώ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button