Γενικά

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου, η μεγάλη εκδήλωση «Βήματα Ζωής για τα Γενναία Παιδιά», που οργάνωσε για πρώτη φορά η ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ στην παραλία.

Εκεί μικροί και μεγάλοι είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και δράσεις που οργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚΔΕΛΤΑ360ο, ως υποστηρικτής δράσεων της συγκεκριμένης ενέργειας. 

ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ στην παραλία

Η εκδήλωση που είχε την αμέριστη συμπαράσταση πολιτικών εκπροσώπων, φορέων και πολιτών της περιοχής μας, ήταν μια μεγάλη γιορτή για την πόλη, για την οποία η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου φιλοδοξεί να γίνει θεσμός που θα σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού και ταυτόχρονα θα κάνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό το έργο και τους σκοπούς της και παράλληλα θα ενισχύει οικονομικά τα θεραπευτικά της προγράμματα.

ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ στην παραλία

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, συμμετείχαν ενεργά οι σπουδαστές του ΙΕΚ Δέλτα 360ο από διαφορετικούς τομείς, οι οποίοι ανάλογα με την ειδικότητα τους είχαν ετοιμάσει κάτι διαφορετικό για τα παιδιά. Στην παραλία του Βόλου, διενεργήθηκαν δραστηριότητες με παιχνίδι και κατασκευές, μουσική, face painting & περίτεχνα χτενίσματα, από σπουδαστές των τμημάτων παιδαγωγικών, μουσικής τεχνολογίας και μόδας-ομορφιάς αντίστοιχα. Δόθηκαν επίσης χρήσιμες συμβουλές με έξυπνα διατροφικά tips από το τμήμα διαιτολόγιας.

ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ στην παραλία

Οι φοιτητές της προπονητικής είχαν σχεδιάσει μία αθλητική δοκιμασία για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής καθώς σκοπός τους ήταν να φτιάξουν την διάθεση των παιδιών και να τους δώσουν κίνητρο να ασκηθούν.

ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ στην παραλία

Όλα τα παραπάνω στιγμιότυπα αποθανάτισαν φωτογραφικά οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360  εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους και ανανεώνει το ραντεβού για τα καινούργια «Βήματα Ζωής των Γενναίων Παιδιών» για του χρόνου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button