Ποδόσφαιρο

Με αδιάσειστα στοιχεία ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή!

Σήμερα στις 10.00 έχει κληθεί σε απολογία η ΠΑΕ Άρης για όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό, έχοντας στα χέρια τις όλες τα στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι δεν έχει ουδεμία ευθύνη!

Τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την προηγούμενη Κυριακή, έφεραν την κλήση σε απολογία τόσο για τον Άρη, όσο και για τον Βόλο. Οι κιτρινόμαυροι και με την ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες, επανέλαβαν το αυτονόητο, πως δεν έχουν καμία αντικειμενική ευθύνη, από τη στιγμή που δεν ζήτησαν, ούτε πήραν εισιτήρια, αλλά αυτά πωλήθηκαν από τον ΝΠΣ Βόλο στους φίλους του Άρη.

Στα χέρια των νομικών της ΠΑΕ Άρης έχουν περιέλθει πλήθος από τα εισιτήρια, που αγόρασαν από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού το πρωί της Κυριακής οι φίλοι της ομάδας. Οι ευθύνες που είναι βαρύτατες, αφορούν τον ΝΠΣ Βόλο, που ενώ πούλησε εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς, στη συνέχεια έκλεισε τις πόρτες και τους απαγόρεψε την είσοδο στο γήπεδο.

Στο μεταξύ και οι καταγγελίες των ανθρώπων της βολιώτικης ομάδας για φθορές στο γήπεδο έχουν πέσει στο κενό, καθώς δεν υπήρξε κάποιο τέτοιο γεγονός, αφού οι φίλοι του Άρη αναγκάστηκαν να πηδήξουν τα κάγκελα, έχοντας στα χέρια τους εισιτήρια και δεν προκάλεσαν καμία καταστροφή στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ας ελπίσουμε ότι ο Αθλητικός Δικαστής της Σούπερ Λιγκ θα βγάλει απόφαση με γνώμονα την αλήθεια και τα αδιάσειστα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΠΑΕ Άρης και όχι με τις παλινωδίες από πλευράς Βόλου. Φυσικά η διοίκηση του ΝΠΣ είναι υπόλογη και στο φορολογικό κομμάτι, για τα εισιτήρια χωρίς ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ, που έδωσε στον κόσμο του Άρη…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button