Μπάσκετ

Μάριος Ολύμπιος (Ατζέντης Τολιόπουλου): «Ο Βασίλης δεν μπορούσε να φανταστεί την αγάπη που έχει εισπράξει στον Άρη»

Στο Yellow Radio 101.7 και στην εκμπομπή «Yellownews» μίλησε ο ατζέντης του Βασίλη Τολιόπουλου, Μάριος Ολύμπιος, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Άρη.

Για το αν υπήρχε πρόθεση συμφωνίας από την αρχή:

«Σε όλη την πορεία, όταν αναλύαμε προτάσεις από ολόκληρη την Ευρώπη, ο Βασίλης μου είπε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί στη ζωή του την αγάπη που έχει εισπράξει. Είναι κάποια πράγματα που σημαίνουν παραπάνω από το μπάσκετ. Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης το αντιμετώπισε σαν παράγοντας μεγάλης ομάδας και όλα αυτά μαζί φέρανε το τελικό αποτέλεσμα. Ήτανε πολύ καλό και αγωνιστικά να μείνει ο Βασίλης στον Άρη»

Για την πρόταση του Άρη και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας:

«Η πρόταση του Άρη δεν ήταν μακριά από αυτές των υπόλοιπων ευρωπαϊκών συλλόγων. Το συμβόλαιο είναι διετούς διάρκειας, υπάρχει μια οψιόν για να αποχωρήσει ο παίκτης, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα. Είναι όλοι τόσο δεμένοι μέσα στην ομάδα, που δεν υπάρχει άλλη σκέψη»

Για το πως αισθάνεται για την άνοδο του Τολιόπουλου:

«Πάντα ήξερα ποιος είναι ο Τολιόπουλος και το τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Τον ξέρω από μικρό παιδί. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Βασίλη που δέχθηκε να έρθει στον Άρη, αρχικά με χαμηλό μισθό. Μερικές φορές πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και δύο βήματα μπροστά και να πάρεις αυτό που αξίζεις»

Για το πως το είδε ο παίκτης:

«Έχει δεθεί με τον κόσμο και την ομάδα, καταλαβαίνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης. Αυτή τη στιγμή είναι ευτυχισμένος και υπάρχει η προοπτική να γίνει κάτι μεγάλο με τον Τολιόπουλο στον Άρη»

Για την επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας:

«Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ υψηλούς στόχους, με αργά αλλά σταθερά βήματα και στοχεύουν σε κάτι μεγάλο. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει μια εξυγίανση και θέλουν να προχωρήσουν ψηλότερα»

Για την υπόθεση Μαντζούκα:

«Υπάρχει ενδιαφέρον του Άρη, όμως θα πρέπει να μιλήσουμε αργότερα για αυτό. Είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και έχει ένα ακόμα παιχνίδι σήμερα»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button