Ποδόσφαιρο

Δήλωση Μαντσίνι για τη διαμάχη του με τη διοίκηση

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση του ο Ντάνιελ Μαντσίνι τοποθετήθηκε στο θέμα του αποκλεισμού του από την αποστολή της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Ο Αργεντίνος σημειώνει ότι αιτία της διαμάχης ήταν πως ζήτησε με έγγραφο να πληρωθεί τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του και παραδέχεται ότι αυτό συνέβη την τελευταία μέρα της προθεσμίας που είχε ο Άρης.

Πιο αναλυτικά το ποσό που του όφειλε ο Άρηςήταν 91.000 ευρώ και πληρώθηκε κανονικά εντός της προθεσμίας που του έδινε ο νόμος.

Επίσης αναγκαστικά ο παίκτης θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του συλλόγου, καθώς δεν του οφείλεται ούτε ευρώ πλέον…

Όπως αναφέρει:

“Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αναγκαζόμουν να απαντήσω δημόσια σε οτιδήποτε, ακόμη λιγότερο να αναγκαστώ να αντικρούσω τον σύλλογο που έφτασα πριν από 3 χρόνια και για τον οποίο πραγματικά πάλεψα στο επίπεδο της εξάντλησης από την πρώτη κιόλας μέρα που έφτασα.

Σήμερα δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκανα, ούτε καν να τους στηρίξω από τον πάγκο γιατί ο Σύλλογος διέταξε χθες το πρωί τον προπονητή ότι δεν μπορούσα να ταξιδέψω με την ομάδα. Τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο σύλλογος εξέφρασε ότι κανείς δεν είναι πάνω από τον Άρη και ότι ο Άρης είναι πάνω από όλα, προσπαθώντας να υποδηλώσει ότι με κάποιο τρόπο ζόριζα το χέρι του συλλόγου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όπως και πέρυσι, αναγκάστηκα ξανά να ειδοποιήσω τον σύλλογο επειδή δεν πλήρωσαν τον μισθό μου. Έχω αποδεχτεί θέματα που θα αναλύσω την κατάλληλη στιγμή, με μοναδικό σκοπό τη συνοδεία και τη φροντίδα του συλλόγου.

Όταν η αλήθεια είναι ότι ούτε όταν είπαν ότι θα πληρώσουν το έκαναν, αλλά για να βοηθήσω τον σύλλογο δεν παραπονέθηκα και αποδέχτηκα τους όρους τους. Την περασμένη σεζόν έπαιξα χωρίς να λάβω τον μισθό μου σχεδόν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Βλέποντας την άδεια UEFA να κινδυνεύει και για να αποφύγει την επιβολή κυρώσεων, ο σύλλογος αποφάσισε να με πληρώσει υπό τον όρο ότι θα τους βοηθήσω. Για να βοηθήσω, επέτρεψα στον Άρη να πληρώσει τον μισθό μου 2021-2022 σε πολλές δόσεις. Αλλά παρά την καλή μου πίστη, ο σύλλογος αποφάσισε να μην τιμήσει το μέρος της συμφωνίας.

Αυτόν τον Νοέμβριο, 5 μήνες μετά τη σεζόν 2022-2023, είχα ακόμη εκκρεμείς μισθούς από την περασμένη σεζόν και ο σύλλογος όχι μόνο δεν με πλήρωσε ούτε μια δεκάρα από αυτήν τη σεζόν, αλλά είπε ψέματα στους οπαδούς και τα μέσα ενημέρωσης όταν ανακοίνωσαν την ανανέωσή μου και τη βελτίωση του μισθού μου. Το συμβόλαιό μου παραμένει το ίδιο.

Γι’ αυτό πριν από 2 εβδομάδες, ζήτησα από τον δικηγόρο μου να επικοινωνήσει με τον σύλλογο και να ζητήσει τόσο την περασμένη όσο και την τρέχουσα σεζόν εκκρεμείς μισθούς που δικαίως έβγαλα παίζοντας κάθε εβδομάδα προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η απάντηση του συλλόγου δεν έφτασε μέχρι την Παρασκευή , την τελευταία μέρα που έπρεπε να πληρώσουν, και μόνο στις 23.30, όταν με πλήρωσαν τους νόμιμους ετήσιούς μου μισθούς, αλλά το αποφάσισαν επειδή έβαλα το κλαμπ σε προεπιλογή. Δεν θα έπαιζα άλλο.

Το πολύ το επόμενο πρωί διέταξαν τον προπονητή να μην με αφήσει να ταξιδέψω. Παρόλα αυτά κι ενώ ήξεραν ότι γιορτάζω τη βάπτιση του γιου μου το επόμενο Σάββατο στην πατρίδα μου, χθες αποφάσισαν να ακυρώσουν τις διακοπές μου και να με αναγκάσουν να προπονούμαι κατά τη διάρκεια αυτής της επόμενης ολόκληρης εβδομάδας διπλά. Θέλουν να πείσουν την Ομοσπονδία ότι το επίπεδο της αγωνιστικής μου κατάστασης δεν επαρκεί. Αλλά έχω παίξει σε κάθε παιχνίδι και ούτε μία φορά δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο.

Η τελευταία μου πρόθεση δεν  είναι να προκαλέσω οποιαδήποτε ζημιά στον σύλλογο, θέλω να παίξω για τον Άρη και να κάνω περήφανη την οικογένεια της ΠΑΕ του Άρη, αλλά και να υποστηρίξω την οικογένειά μου και το νεογέννητο γιο μου. Και δεν μπορούσα να αφήσω το όνομα και τη φήμη μου να συρθεί στη λάσπη μόνο και μόνο επειδή τόλμησα να ζητήσω από τον σύλλογο να πληρώσει τους μισθούς μου σύμφωνα με τη σύμβαση εργασίας μου. Αλλά παρά το κακό που μου προκαλεί αυτή η απόφαση, και όπως κάνω από την πρώτη μέρα, θα τεθώ από αύριο στη διάθεση του συλλόγου.

Vamos ARIS!

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button