Γενικά

Lockdown : Θα «χαλαρώσουν» τα μέτρα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά;

Τέσσερις ημέρες, τις παραμονές των αργιών και τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αναμένεται να… ανοίξει το «παράθυρο» στα μέτρα του lockdown, το οποίο παρατάθηκε έως τις 7 Ιανουαρίου

Τέσσερις ημέρες, τις παραμονές των αργιών και τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αναμένεται να… ανοίξει το «παράθυρο» στα μέτρα του lockdown, το οποίο παρατάθηκε έως τις 7 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, εκείνες τις ημέρες αναμένεται να υπάρχει μικρή χαλάρωση των μέτρων που ισχύουν, ωστόσο οι συστάσεις να είναι αυξημένες.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να επιτραπεί η κυκλοφορία και μετά τις 21:00 το βράδυ, ενώ θα υπάρχει αυστηρός περιορισμός των ατόμων που θα μπορούν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Όπως ανέφερε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αυτά δεν θα μπορούν να ξεπερνούν τα εννέα.

Παράλληλα, θα συνεχίσει να ισχύει ο περιορισμός των μετακινήσεων από νομό σε νομό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button