Λήξη συναγερμού με Αβράμοβιτς στη Σερβία
Ανησυχία προκάλεσε στην Εθνική Σερβίας ο τραυματισμός του Άλεξα Αβράμοβιτς στον αγώνα με την Τουρκία, ωστόσο όλα βαίνουν καλώς για τον Σέρβο γκάρντ.
Αμέσως μετά το παιχνίδι, το ιατρικό επιτελείο μετέφερε αισιοδοξία, καθώς ο παίκτης ένιωθε καλύτερα και οι πρώτες εκτιμήσεις έδειχναν ότι δεν επρόκειτο για κάτι ανησυχητικό.
Την επόμενη ημέρα, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σέρβος γκαρντ επιβεβαίωσαν τα καλά νέα, η φτέρνα του δεν παρουσιάζει σοβαρό τραυματισμό και δεν συντρέχει λόγος για μακροχρόνια απουσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του Αβράμοβιτς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και η επιστροφή του στη δράση αναμένεται σύντομα.
Η είδηση έφερε ανακούφιση στο στρατόπεδο της Σερβίας, ειδικά μετά την ήδη σημαντική απώλεια του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, που είχε τεθεί εκτός μάχης λόγω τραυματισμού.
Η παρουσία του Αβράμοβιτς θεωρείται καθοριστική για τη Σερβία και τα θετικά νέα γύρω από την υγεία του ενισχύουν το κλίμα αισιοδοξίας ενόψει της συνέχειας.






