Γενικά

Leave your own story in Thessaloniki – Οι Θεσσαλονικείς μαθαίνουν την πόλη μέσα από μία… φωτογραφία!

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τη χαρά του ταξιδιού, τις νέες εμπειρίες που αποκτά ο καθένας μέσα από το ταξίδι.

Εμπειρίες που είναι για τον καθένα μοναδικές, γιατί όλοι μας προσεγγίζουμε κάθε προορισμό με τα δικά μας μάτια, δημιουργώντας τη δική μας ιστορία που μας ακολουθεί για πάντα.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη γεμάτη ιστορίες.

Μια πόλη ανοιχτή, ζωντανή και ανθρώπινη, με προσωπικότητα και κουλτούρα, με δική της παράδοση και πολιτισμό, που μας περιμένει να την ανακαλύψουμε μέσα από τα μαγευτικά δειλινά, την γαστρονομική της παράδοση, τους χαλαρούς ρυθμούς της.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλοι όσοι την έχουν επισκεφτεί δηλώνουν ότι θα την επισκεφτούν ξανά, ενώ 7 στους 10 που ταξίδεψαν για αναψυχή δηλώνουν ότι είχαν καλύτερη ή πολύ καλύτερη εμπειρία από ότι πίστευαν προτού την επισκεφθούν.

Η παγκόσμια ημέρα τουρισμού ήταν λοιπόν μια ευκαιρία, για τον Οργανισμό Τουρισμού να μας  προσκαλέσει στη Θεσσαλονίκη, στην  ομορφότερη ίσως πόλη της Ελλάδας, να ζήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία.

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Ήταν όμως αφορμή για να δοθεί στους ίδιους τους Θεσσαλονικείς, η ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους για την πόλη τους. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης τρέχει μέχρι τέλος Οκτωβρίου, ένα μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram, με hashtag #myphotothessaloniki.

Στόχος να δημιουργηθεί μια μεγάλη συλλογή φωτογραφικού υλικού, που θα δίνει τη ματιά των Θεσσαλονικέων για την πόλη τους.

Η Φωτογραφία  με τα περισσότερα likes θα κερδίσει ένα προϊόν τεχνολογίας ως δώρο, ενώ οι 20 καλύτερες θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της Θεσσαλονίκης διεθνώς.

Με ένα αντίστοιχο δώρο τρέχει και μια μεγάλη κλήρωση στη σελίδα του Οργανισμού στο Facebook https://www.facebook.com/thessalonikitravel/.  Όσοι ζουν στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να προσκαλέσουν ένα φίλο τους, που ζει εκτός Θεσσαλονίκης να την επισκεφτεί ζώντας την δική του ιστορία.

Ήδη και οι δύο δράσεις έχουν τεράστια απήχηση και αποδεικνύουν ότι κάθε τι δημιουργικό και σύγχρονο βρίσκει έδαφος στην καρδία των Θεσσαλονικέων, που είναι περήφανοι για την πόλη τους και πάντα ανοιχτοί και πρόθυμοι να χαρίσουν την δική τους ματιά στους επισκέπτες της.

Γιατί όπως λέει και το μότο της πόλης, η Θεσσαλονίκη είναι πολλές ιστορίες να μας αφηγηθεί και μια μεγάλη καρδιά να μας καλωσορίσει.

Πηγή: press724.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button