Ποδόσφαιρο

Κούγιας στο “Yellow Radio 101,7”: «Θα επεκταθεί το κατηγορητήριο σε εγκληματική οργάνωση, μην εκπλαγείτε αν δείτε ισόβια σε όλους»

Στο “Yellow Radio 101,7” και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του Αλκιβιάδη Καμπανού, αλλά και των άλλων δύο παιδιών που δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Οσσανλή και Χρήστο Γκάλη:

Αρχικά ανέφερε:

“Βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάκρισης, ανακρίτρια είναι η κ.Μαγδαλινή Ηλιοπούλου, είναι μία νέα δικαστής, η οποία όμως είναι επαρκέστατη, θα καλύψει με ανακριτικές πράξεις ότι έμεινε κενό, είμαι σίγουρος ότι όποιοι πρέπει να είναι κατηγορούμενοι θα είναι, και όσοι δεν πρέπει δεν θα είναι”.

Για τις ποινές:

“Όσοι ήταν εκεί θα είναι κατηγορούμενοι, και για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού, αλλά και για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας. Είμαι σίγουρος ότι θα επεκταθεί το κατηγορητήριο και για εγκληματική οργάνωση αλλά και για παράνομη κατοχή όπλου. Μην εκπλαγείτε αν δείτε όλους να τιμωρούνται με ισόβια”.

Για το αν υπάρχει 12ος δράστης:

“Αν υπάρχει δωδέκατος πρέπει να προκύψει από τις καταθέσεις των κατηγορουμένων, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κάποια ελαφρυντικά. Σε αυτό στοχεύουν τώρα, γιατί και οι συνεργοί αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες”.

Για το αν ισχύει το αίτημα για να μεταφερθεί η δίκη στην Αθήνα:

“Όχι απλά ισχύει, θα ζητήσουμε αλλαγή της έδρας από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Όπως προσέξατε οι δύο νεαροί εμφανίστηκαν σκεπασμένοι, λες και είναι κατηγορούμενοι, από φόβο για τις οικογένειές τους, αλλά και για τους ίδιους”.

Για τον έλεγχο DNA που θα πραγματοποιηθεί:

“Μας κοινοποιήθηκε χθες η απόφαση της ανακρίτριας να πραγματοποιήσει έλεγχο DNA και αποτυπωμάτων σε οτιδήποτε μπορεί να ελέγξει. Πληροφορήθηκα από συνεργάτη μου ότι ήταν τόσο εξωφρενικές οι απολογίες των κατηγορουμένων, που η ανακρίτρια αντέδρασε με φωνές και μάλιστα για να ηρεμήσει αναγκάστηκε για μισή ώρα να διακόψει την ανάκριση”.

Για την έρευνα που έχει ξεκινήσει για την οικογένεια Σαββίδη:

“Έχει ξεκινήσει μία έρευνα για να φανεί αν έχουν διαπραχτεί αδικήματα και ποια. Είναι αδιανόητο ο ιδιοκτήτης μίας ΠΑΕ να ποστάρει φωτογραφία με ένα μαχαίρι πεταλούδα, μαχαίρι σαν αυτά που ξεκοιλιάζουν ανθρώπους. Είδα κάποιους πληρωμένους να λένε ότι θα γίνει σύσκεψη για το πως θα με αντιμετωπίσουν, εγώ έχω ορκιστεί να εκπροσωπώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται, εγώ δεν κάνω εκπτώσεις στην καριέρα μου. Ξέρω ότι ήλπιζαν ότι θα υπάρχει η τρομοκρατία που υπήρχε προηγουμένως.

Εγώ έχω να πω ότι και για ραδιόφωνο και τηλεοπτικό σταθμό που κάλεσε τον κ. Σιμόπουλο -και είπαν και ψέματα- ότι ετοιμάζω ήδη αγωγή και μήνυση. Αυτά σε εμένα δεν μπορούν να έχουν αποτελεσματικότητα, ούτε στην οικογένεια του Αλκιβιάδη”.

Για τη μη αντίδραση από την οικογένεια Σαββίδη:

“Όχι μόνο ο κ.Σαββίδης δεν έκανε καμία ανακοίνωση, όχι ο γιος του δεν έκανε καμία ανακοίνωση, αλλά εγώ ψάχνω να βρω τον κ. Τζιτζικώστα, τον κ. Ζέρβα, ψάχνω να βρω μία δήλωση των βουλευτών όλων των κομμάτων, έχετε δει; Έχετε ακούσει; Εγώ θα κάνω μία επίσημη δήλωση γι’ αυτό που βλέπω, όχι σαν δικηγόρος της οικογένειας του Αλκιβιάδη, αλλά γιατί είμαι ενεργός Έλληνας πολίτης”.

Για το πώς μπορεί να αλλάξει αυτό:

“Η άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού πρέπει να αλλάξει όλη τη σχέση των οπαδών με το ποδόσφαιρο. Ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, έβλεπα τα ματς στην Τούμπα και το Χαριλάου, με μισό γήπεδο Αρειανούς και μισό γήπεδο φίλους του ΠΑΟΚ. Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταργήσει όλους τους συνδέσμους, να επανιδρυθούν, αλλά να έχουν διοίκηση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button