Ποδόσφαιρο

Κούγιας στο “Yellow Radio 101.7”: «Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί ότι έγινε στην υπόθεση Τόσκο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Οσσανλή και Χρήστο Γκάλη:

Αρχικά ανέφερε:

Περιμένουμε επιτέλους οι κατηγορούμενοι να πούνε την αλήθεια, αυτό περιμένουμε, αυτό περιμένει η οικογένεια του Άλκη, αυτό περιμένει όλη η Ελλάδα. Είναι πρωτοφανές γεγονός 12 κατηγορούμενοι ενώ το αήμνηστο θύμα έχει ένα πολτοποιημένο κεφάλι, έχει ένα κατακρεουργημένο σώμα από μαχαίρια και δρεπάνια, ένα παιδί που ούρλιαζε να σταματήσουν, 12 κατηγορούμενοι αρνούνται όλοι ότι έστω και ένας από αυτούς κατάφερε ένα χτύπημα.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν προσυνεννοηθεί, έχουν διασκεφθεί, έχουν συμβουλευτεί δικηγόρους και αντί να ζητήσουν συγνώμη προσπαθούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και πιστεύουν ότι θα ξεφύγουν.

Θέλουν να επαναληφθεί ότι έγινε στην υπόθεση Τόσκο, αλλά αυτή η δική θα είναι διαφορετική, η οικογένεια του Άλκη και εγώ μαζί θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε το δικαστήριο να εκδώσει μία δίκαιη απόφαση.

Για τις κατηγορίες:

Όλοι αντιμετωπίζουν τη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και κινδυνεύουν με τη ποινή της ισοβίους καθείρξεως. Έχουμε και τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Είναι τυχεροί οι κατηγορούμενοι γιατί το οπλοστάσιο που βρέθηκε στη λέσχη φίλων του ΠΑΟΚ αποδόθηκε μόνο στον έναν συλληφθέντα λόγω μιας ατυχούς επιλογής της εισαγγελίας Θεσσαλονίκης.

Θα έπρεπε να υπάρχει κατηγορία εγκληματικής οργάνωσης.

Για το αν θα ζητηθεί αναβολή:

Με έχουν ενημερώσει ότι ένας δικηγόρος που ήταν και στη δίκη του Τόσκο θα ζητήσει διακοπή της διαδικασίας, αλλά εμείς δε θα το δεχθούμε. Συμπληρώνεται το επόμενο διάστημα ένας χρόνος. Είναι έτος εκλογών, αν παραταθεί το 12μηνο υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνουν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι γιατί θα συμπληρωθεί το 18μηνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button