Μπάσκετ

Καστρίτης: “Εντοπίσαμε τα λάθη μας, πρέπει να φερθούμε έξυπνα”

O προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης Μίλησε στη Media day για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ούλμ και ανέφερε ότι η ομάδα έχει εντοπίσει τα λάθη της.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το αυριανό παιχνίδι: “Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι το περιμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία, είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος, πολύ ποιοτική ομάδα, αθλητική ομάδα τους αρέσουν να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο, παίρνουν πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και έχουν πραγματικά καλή χημεία και τρομερή ταχύτητα στην επίθεση τους. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να παίξουμε όπως ξέρουμε δυνατά και να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνά μας και από εκεί και πέρα να διαβάσουμε σωστά τις επιλογές μας στην επίθεση και να διεκδικήσουμε τη νίκη” .

Για την απουσία του Σανόγκο: “Θα τη διαχειριστούμε όπως διαχειριζόμαστε την απουσία κάθε τραυματία, δυστυχώς σε κάθε παιχνίδι έχουμε να διαχειριστούμε μία τέτοια απουσία, τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τον Ίσμαελ θα δώσουν το 100% και θα παίξουν και γι’ αυτόν” .

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button