Διεθνή

Καυστική απάντηση του Ικάρντι στον Μουρίνιο: «The Crying One» (pic)

Συνέχεια στο ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην Τουρκία ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ έδωσε ο Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος απάντησε στα παράπονα του Ζοσέ Μουρίνιο για την διαιτησία, αποκαλώντας τον ως «The Crying One»!

Αναλυτικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Πορτογάλος προπονητής σχολίασε ειρωνικά – πάντα με τον δικό του… ιδιαίτερο τρόπο- μια φάση, για την οποία η ομάδα του ζητάει χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή, στη νίκη επί της Γκαζιάντεπ με 1-0.

«Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χάντμπολ που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, η Πορτογαλία έφτασε στα ημιτελικά και θέλω να τη συγχαρώ για αυτό το επίτευγμα και τον αντίκτυπο που θα δημιουργήσει στη νεολαία της χώρας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση δεν έμεινε αναπάντητη από τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος έσπευσε να του «απαντήσει», μετατρέποντας το προσωνύμιο του από το γνωστό «The Special One» σε «The Crying One»!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button