Ποδόσφαιρο

Ήταν… παλιό το βίντεο, αθώος ο Παναθηναϊκός!

Έγινε δεκτή η έφεση που κατέθεσε το τριφύλλι από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό κι έτσι θα αγωνιστεί με κόσμο τόσο κόντρα στον ΟΦΗ, όσο και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δεκτή έγινε από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, η έφεση του Παναθηναϊκού για την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 70.000 ευρώ, για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Οι “πράσινοι” λοιπόν θα αγωνιστούν με κόσμο τόσο κόντρα στον ΟΦΗ, όσο και κόντρα στον ΠΑΟΚ, στις 31/10 και 7/11 αντίστοιχα.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι τα επεισόδια δεν έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου, άρα δε φέρουν ευθύνη. Παράλληλα, και αναφορικά με το βίντεο της αστυνομίας που δείχνει τα επεισόδια και ελήφθη υπ’ όψιν από τον αθλητικό δικαστή, υποστήριξαν ότι αφενός αρχικά δεν ήταν στον κατηγορητήριο, άρα δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη. Επιπρόσθετα, σημείωσαν ότι τα επεισόδια αυτά δεν έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο ματς, καθώς το βίντεο αναγράφει ημερομηνία Σεπτεμβρίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button