Μπάσκετ

Ιωνικός: Στο επίκεντρο η Χριστίνα Σκέντζιου για έλλειμα άνω των 200 χιλ. ευρώ στα ταμεία (pics)

Το protothema.gr αποκαλύπτει το νέο σίριαλ στον μπασκετικό Ιωνικό με πρωταγωνιστές τον ιδιοκτήτη Βαγγέλη Τσάπα και την πρώην πρόεδρο, Χριστίνα Σκέντζιου.

Το σίριαλ γύρω από τα έργα και τις ημέρες του Βαγγέλη Τσάπα, διάσημου πλέον με το παρωνύμιο «ο Ελληνας Crypto», συνεχίζεται με εξώδικα. Το επίδικο είναι ένα ποσό 215.800 ευρώ, το οποίο εξαφανίστηκε αιφνιδίως και μυστηριωδώς, λίγο πριν από την εξαφάνιση του ίδιου του κ. Τσάπα, προς το τέλος του προηγούμενου Νοεμβρίου.

Στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της παράξενης υπόθεσης, η κυρία Χριστίνα Σκέντζιου, πρώην στενή συνεργάτιδα του Βαγγέλη Τσάπα και για ένα διάστημα πρόεδρος του Ιωνικού, προσπαθεί να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή της, αποκρούοντας τις κατηγορίες περί υπεξαίρεσης χρημάτων τις οποίες εξαπολύει εναντίον της η νυν διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός.

Κατόπιν εσωτερικού λογιστικού ελέγχου αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει ένα ανεξήγητο έλλειμμα 215.800 ευρώ από το ταμείο της ομάδας. Ακολούθησε εξώδικο της ΚΑΕ προς τη Χριστίνα Σκέντζιου, διά του οποίου το Δ.Σ. του Ιωνικού Νίκαιας απαιτούσε από εκείνη (ως μόνη χειρίστρια του τραπεζικού λογαριασμού της ΚΑΕ) να δικαιολογήσει τον λόγο και τον σκοπό που έγιναν δύο αναλήψεις σε μετρητά από την Τράπεζα Πειραιώς, ύψους 200.000 και 15.800 ευρώ, στις 20 και 22 Οκτωβρίου 2020 αντιστοίχως.

Οι άνθρωποι του Ιωνικού ζήτησαν από την κυρία Σκέντζιου να επιστρέψει αυτά τα χρήματα, εφόσον ήταν ακόμη στην κατοχή της, αλλιώς να δηλώσει συγκεκριμένα πού ή σε ποιον κατέληξαν. Επιπλέον, η κυρία Σκέντζιου κλήθηκε να δώσει ακριβείς απαντήσεις σχετικά με το πόσες επιταγές σε βάρος του λογαριασμού της ΚΑΕ είχε παραλάβει από την τράπεζα, πόσες είχε εκδώσει προς ποιους και για ποιο λόγο – αλλά και να επιστρέψει όσες επιταγές εξακολουθούσαν να βρίσκονται στην κατοχή της.

Από την πλευρά της η κυρία Σκέντζιου απάντησε στο Δ.Σ. της ΚΑΕ Ιωνικός με εξώδικο, το οποίο επιδόθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2022. Σε αυτό παραδέχεται μεν ότι ήταν η ίδια που είχε πραγματοποιήσει τις δύο επίμαχες αναλήψεις, χαρακτηρίζει όμως τον εαυτό της «υποχείριο όργανο» του Βαγγέλη Τσάπα. Κατόπιν δικής του εντολής, όπως τονίζει η κυρία Σκέντζιου, «σήκωσε» από τον λογαριασμό του Ιωνικού 215.800 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η κυρία Σκέντζιου αναφέρει στην εξώδικη δήλωσή της ότι «αντί να επιδιώκετε από εμένα που ήμουν υποχείριο όργανο να κατονομάσω εκ του περισσού πρόσωπα και καταστάσεις που ήταν ήδη γνωστά στους περισσότερους από εσάς, λόγω και της προσωπικής σας έμπρακτης ανάμειξης με την ΚΑΕ, από θέσεις μάλιστα ισχύος, από την άλλη πλευρά θα ήταν πιο έντιμο να αναζητήσετε διαρρηδήν από το άλλοτε αφεντικό σας και ιθύνοντα νου της ΚΑΕ (σ.σ.: εννοεί τον Βαγγέλη Τσάπα) να σας παράσχει τις δέουσες εξηγήσεις για κάθε οψιγενή “απορία” σας αναφορικά με τα πεπραγμένα της που μεσολάβησαν κατά τη φερόμενη ως δική μου διαχειριστική περίοδο».

Ο Βαγέλλης Τσάπας με την πρώην πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού. Η πρώην στενή συνεργάτιδα του Ελληνα crypto αποκρούει τις κατηγορίες της ΚΑΕ για υπεξαίρεση, δηλώνοντας ότι τα χρήματα που σήκωσε από τον λογαριασμό της ομάδας πήγαν στα χέρια του Τσάπα

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button