ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Μπάρτσελόνα ετοιμάζει μήνυση κατά της Ατλέτικο για τον Γκριζμάν

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, καθώς οι Καταλανοί ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση στους «ροχιμπλάνκος», για τους όρους δανεισμού του Γκριζμάν!

Σύμφωνα με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς COPE και Cadena SER, οι Καταλανοί υποστηρίζουν ότι ο δανεισμός του Γκριζμάν ήταν για ένα χρόνο, με επέκταση για δεύτερη σεζόν, εάν πληρούνταν μια σειρά από προϋποθέσεις από την πλευρά της Ατλέτικο.

Την πρώτη χρονιά, σύμφωνα με την πλευρά της Μπαρτσελόνα, ο Γκριζμάν έπρεπε να παίξει περισσότερο από το 50% των αγώνων της Ατλέτικο που θα ήταν διαθέσιμος και έπαιξε το 81%.

Ως εκ τούτου, στην Μπαρτσελόνα θεωρούν ότι ο Γάλλος επιθετικός είναι ήδη ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο και ότι οι «ροχιμπλάνκος»πρέπει να πληρώσουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπει η μεταξύ τους συμφωνία!

Η εκδοχή της Ατλέτικο είναι ότι αυτή η σεζόν είναι η δεύτερη χρονιά του δανεισμού του Γκριζμάν που μετράει επίσης στον συνολικό υπολογισμό των λεπτών που πρέπει να παίξει ο παίκτης, τον οποίο ο Σιμεόνε περνάει ως αλλαγή, περίπου στο 60ο λεπτό σε κάθε παιχνίδι από την αρχή της σεζόν.

Πλέον στην Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση δικαστικά, καταθέτοντας μήνυση στην Ατλέτικο για αθέτηση της συμφωνίας δανεισμού του Γκριζμάν!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button