ΓενικάΔιεθνήΜουσικήΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Η «μάχη» για την ενημέρωση συνεχίζεται στην πρώτη γραμμή! Στην δημοσιογραφική ομάδα του Yellow Radio ο Κωνσταντίνος Τσακίρης!

Το Yellow Radio FM 101,7 ξεκίνησε, συνέχισε και συνεχίζει να δίνει την «μάχη» για την ενημέρωση από την πρώτη γραμμή!

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για μεγαλύτερη βελτίωση σε ότι αφορά την ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα, συνεχίζονται οι… μεταγραφές-προσθήκες στην δημοσιογραφική ομάδα του ραδιοφώνου.

Το Yellow Radio με χαρά καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο οποίος ρίχνεται στην «μάχη» της ενημέρωσης με πρωτογενείς ειδήσεις, διεισδυτικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και όχι μόνο…

Καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 12.00 το ΠΡΩΙΝΟ KONT-ACT έρχεται στους 101,7 για να σας παρουσιάσει τα γεγονότα την ώρα που συμβαίνουν σε κοινωνικό, πολιτιστικό, οικονομικό, πολιτικό, ανθρώπινο επίπεδο, με ιδέες, οράματα, έρευνα, αλλά και ευαισθησία και κυρίως με ΑΛΗΘΕΙΑ!

Παράλληλα, με μια ομάδα συνεργατών, που θα συντονίζει, το Yellow Radio 101,7 -πέρα από την καθημερινή παρουσίαση της αθλητικής επικαιρότητας με κύριο άξονα το ρεπορτάζ του Άρη- θα βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων! Άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα!

Ετοιμαστείτε, τα καλύτερα… έρχονται!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button