Η Κηφισιά απέκτησε στον Λαζάρ Αμανί
Η αντίπαλος του Άρη στο Αγρίνιο ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη ενόψει της συνέχειας της σεζόν.
Ο 27χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίζεται κυρίως ως «8άρι», ενώ μπορεί να καλύψει τόσο τον άξονα στο «6» όσο και πιο προωθημένα, στο «10». Μετράει 7 συμμετοχές και 1 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ διαθέτει και βελγικό διαβατήριο.
Ο Αμανί είναι «προϊόν» του βελγικού ποδοσφαίρου. Από το 2016 που ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Έουπεν, αγωνίστηκε σε Σαρλερουά, Εστορίλ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Σταντάρ Λιέγης.
Την περσινή σεζόν κατέγραψε 30 εμφανίσεις με 2 γκολ και 1 ασίστ, μοιρασμένες ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και στη Σταντάρ, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός.
Με τη Σεν Ζιλουάζ πανηγύρισε το Κύπελλο και το Super Cup Βελγίου το 2024, έχοντας συνολικά 145 συμμετοχές, 10 γκολ και 15 ασίστ με τη φανέλα της. Από την 1η Σεπτεμβρίου είναι ελεύθερος και πλέον όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να φορέσει τα «κυανόλευκα» της Κηφισιάς.






