Ποδόσφαιρο

Η επανεμφάνιση του CAS και τα ερωτηματικά…

Οι υποθέσεις Ίμπε και Ντουρμισάι, επανάφεραν στις κιτρινόμαυρες συζητήσεις το Ανώτατο Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δικαστήριο.

Καιρό είχαν να ακούσουν στον Άρη για το CAS, καθώς περιμένουν τις αποφάσεις στις υποθέσεις Λάσκοφ, Ντουρμισάι και Παλαθουέλος. Η ενημέρωση για τη δεύτερη υπόθεση λέει ότι θα εκδικαστεί μετά τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ υπήρξε επανεμφάνιση του Τζον Ίμπε, που παρότι έχασε την υπόθεσή του στο CAS, προσφεύγει εκ νέου.

Όσον αφορά την υπόθεση που αφορά την απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους, υπάρχει αισιοδοξία ότι δεν θα επηρεάσει τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, καθώς θα βγει αρκετά αργότερα. Όσον αφορά τον Ίμπε εντύπωση προκαλεί η νέα αίτηση του ποδοσφαιριστή, καθώς εξ’ όσων γνωρίζουμε δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Τώρα όσον αφορά τη υπόθεση που «καίει» περισσότερο απ’ όλες και δεν είναι άλλη απ’ αυτήν της αφαίρεσης των 6 βαθμών, εδώ οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θα έχουμε απόφαση μέσα στο Δεκέμβρη. Και εδώ υπάρχει αισιοδοξία για δικαίωση, αλλά σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει και το περιθώριο για εκ νέου προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Γενικά το επόμενο διάστημα αναμένεται να μας απασχολήσει αρκετά το Ανώτατο Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δικαστήριο, με τις αποφάσεις του να είναι πολύ σημαντικές για τον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button