Μπάσκετ

Η ΕΕΑ έχει καταργήσει κάθε λογική

Για άλλη μία φορά τα Ελληνικά ελεγκτικά όργανα ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Τα φετινά κατορθώματα της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού θα μείνουν στην ιστορία, σαν ένα από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα που έχουμε ζήσει στο Ελληνικό μπάσκετ.

Υπάρχουν πάρα πολλά ανοιχτά θέματα. Αρχικά το ποιο απλό, κάτι το οποίοι διερωτώνται όλοι. Πώς γίνεται να έχουμε πρωτάθλημα με εκκρεμή βαθμολογία; Οι ομάδες δεν ξέρουν πως… αρχίζουν, δεν ξέρουν αν έχουν πιστοποιητικό ή όχι.

Το πρωτάθλημα θα φτάσει στην δεύτερη στροφή του και πάλι κάποιες ομάδες δεν θα ξέρουν την βαθμολογία με την οποία ξεκινάνε. Βάση των όσων έχουμε δει μέχρι τώρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει πότε θα αλλάξει η βαθμολογία…

Πώς γίνεται οι ομάδες να κάνουν τον προγραμματισμό τους χωρίς να ξέρουν την βαθμολογία τους; Κακά τα ψέματα, αλλιώς λειτουργείς με 4 βαθμούς, αλλιώς με έναν (όπου βαθμούς μπορείτε να βάλετε νίκες).

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό φυσικά είναι η ΑΕΚ. Πως γίνεται π.χ. ο Κολοσσός να τιμωρήθηκε στις 3 Αυγούστου(!) επειδή δεν κατέθεσε εγκαίρως τον φάκελο του και η ΑΕΚ να έχει χρόνο να παρουσιάσει τον δικό της μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη;

Είναι μία κατάσταση… σουρεάλ. Αν η ΑΕΚ ελεγχόταν Αύγουστο θα τιμωρούνταν εκείνη, και αν ο Άρης π.χ. είχε ελεγχθεί μέσα Σεπτέμβρη δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ουσιαστικά με το πότε ελέγχθηκαν οι φάκελοι, κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν ποιοι θα τιμωρηθούν και ποιοι όχι.

Λένε του χρόνου θα ελεγχθούν βέβαια θα ελεγχθούν όλοι οι φάκελοι την ίδια στιγμή. Άντε να πανηγυρίσουμε για μία ακόμη φορά που θα γίνει το αυτονόητο, και μάλιστα με χρόνια καθυστέρησης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button