Ποδόσφαιρο

Η Αργεντινή ετοιμάζεται για συγκινητικό «αντίο» του Μέσι στα προκριματικά

Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (5/9) τη Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος για την ομάδα του Σκαλόνι.

Ο αγώνας αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς ο Λιονέλ Μέσι έχει αφήσει να εννοηθεί ότι πιθανότατα θα είναι το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με την “αλμπισελέστε” για τα προκριματικά.

Ο Σκαλόνι αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στη σημασία του αγώνα και συγκινήθηκε μιλώντας για τον Αργεντινό σταρ:

«Με βάση όσα είπε ο Λιονέλ, θα είναι ένας ξεχωριστός, συγκινητικός και όμορφος αγώνας. Αν είναι αλήθεια ότι θα είναι ο τελευταίος του εδώ στα Προκριματικά, πρέπει να τον απολαύσουμε και θα είμαι ο πρώτος. Είναι χαρά μας που τον έχουμε και ελπίζουμε ότι οι οπαδοί που θα βρίσκονται στο γήπεδο, κι ο ίδιος, θα το απολαύσουν γιατί το αξίζει. Το να μοιραστώ το γήπεδο μαζί του και να του πασάρω την μπάλα, ήταν απίστευτο».

Η αναμενόμενη αποχαιρετιστήρια στιγμή του Μέσι προσδίδει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στον αγώνα, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ακόμη μοναδική στιγμή στην καριέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button