Ποδόσφαιρο

Η ομιλία του Μπούργος στους παίκτες του για το πρώτο φιλικό!

Ο Αργεντινός τεχνικός προσπάθησε να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με το Αμβούργο.

Ένας Άρης που έχει ακόμη πολύ δρόμο να καλύψει για να έχει την εικόνα που θα δούμε τη νέα σεζόν, καλείται σήμερα να δώσει το πρώτου φιλικό στην Αυστρία, αντιμετωπίζοντας μία ομάδα που δίνει το τελευταίο της “τεστ”, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Αυτό από μόνο του προκαλεί έναν προβληματισμό όσον αφορά το αποτέλεσμα, παρότι στα φιλικά αυτό είναι το τελευταίο που έχει σημασία, καθώς αυτό που πρωτεύει είναι τα συμπεράσματα που βγάζει ο κάθε προπονητής.

Ο Χερμάν Μπούργος λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή απογευματινή προπόνηση μάζεψε ους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε ενόψει του σημερινού αγώνα με τη γερμανική ομάδα. Ο τεχνικός του Άρη δεν έχει πολλές επιλογές, καθώς το ρόστερ παραμένει ακόμη αρκετές προσθήκες, αλλά είναι σίγουρο ότι μπορούν να βγουν κάποια πρώτα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των υπαρχόντων παικτών του ρόστερ.

Όσον αφορά τον σχηματισμό και τα πρόσωπα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Μπούργος, δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη, καθώς οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του είναι περιορισμένοι στον αριθμό. Στο σημερινό φιλικό ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους πιτσιρικάδες που έχει μαζί του στην Αυστρία, καθώς οι επιλογές του γι’ αυτό το παιχνίδι είναι μετρημένες.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button