Μπάσκετ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την δικαίωση και τα… συγχαρητήρια

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την οριστική δικαίωσή της από τον Αθλητικό Δικαστή και το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι, μετά από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, δικαιώθηκε και από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών (Θ΄ Ακυρωτικό Τμήμα), αναφορικά με τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, το καλοκαίρι του 2021.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο εκτός παρκέ αγώνα που έδωσε ο ΑΡΗΣ εδώ και δεκαετίες. Ήταν μία υπόθεση που ταλαιπώρησε την ομάδα μας για οκτώ μήνες, αφού η απόφαση για μη χορήγηση πιστοποιητικού εκδόθηκε στις 2 Αυγούστου.

Με όπλο την αλήθεια και την πεποίθηση ότι έχει το δίκιο με το μέρος της, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ξεκίνησε έναν πολύμηνο δικαστικό και διοικητικό αγώνα, προκειμένου στο τέλος να λάμψει η δικαιοσύνη. Όλα αυτά, υπό την «απειλή» της αφαίρεσης βαθμών, η οποία πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να επηρεάσει και το αγωνιστικό τμήμα.

Πάνω σ’ αυτό το θέμα, είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια της ομάδας στο παρκέ, ότι ο ΑΡΗΣ δεν είχε «μείον» στη βαθμολογία του ούτε για 24 ώρες. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι θα σήμαινε για παίκτες, προπονητές και σταφ, να αφαιρούνται βαθμοί που κέρδισαν με ιδρώτα στο γήπεδο…

Η ΚΑΕ επέλεξε την άμεση προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο και δικαιώθηκε γι’ αυτήν την κίνηση. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Αθλητικός Δικαστής την απάλλαξε και το ίδιο έκανε και σήμερα, Τετάρτη 14/04 το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, δίνοντας τέλος σε μία υπόθεση στην οποία ο ΑΡΗΣ φώναζε για το δίκιο του από το ξεκίνημά της.

Για το αίσιο τέλος αυτής της πολύκροτης υπόθεσης, θέλουμε να συγχαρούμε τους νομικούς συμβούλους της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χρήστο Γρόλλιο και Γιώργο Γιαννόπουλο, οι οποίοι με τις κινήσεις τους έφεραν τη δικαίωση της εταιρείας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button