ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

H “L’Equipe”…δικάζει τον Νεϊμάρ: “Μεθυσμένος σε προπονήσεις, κουτουλιά σε παίκτη και έλλειψη σεβασμού από Μπαπέ”

Αποκαλύψεις που… τσαλακώνουν ακόμα περισσότερο την εικόνα του Νεϊμάρ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Λίγο μετά το video που τον θέλει να παίζει πόκερ ενώ η κόρη του σβήνει την τούρτα της, η L’ Equipe αποκαλύπτει μια σειρά από περιστατικά που οδήγησαν τον Βραζιλιάνο στην απομάκρυνση από τους Παριζιάνους.

Αρχικά, τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα ότι «μερικές φορές εμφανιζόταν μεθυσμένος στην προπόνηση προς το τέλος της περιπέτειάς του στην ομάδα».

Ωστόσο, ένα ακόμα περιστατικό αποδεικνύει τον προβληματικό του χαρακτήρα. Όπως τονίζεται πάντα στο εν λόγω ρεπορτάζ, κατά την περίοδο του Γκαλτιέ στην ομάδα ο Νεϊμάρ επιτέθηκε τόσο σε έναν από τους βοηθούς του όσο και στον συμπαίκτη του, τον νεαρό Ισμαέλ Γκάρμπι.

Χαρακτηριστικά τονίζεται για το περιστατικό: «Ο Νεϊμάρ του έδωσε μια μπουνιά κι ένα χτύπημα στο κεφάλι ενώ εκείνος ήταν στο έδαφος. Σοκαρίστηκαν όλοι».

Όσο για τον Μπαπέ και την άποψη που είχε για τον Νεϊμάρ είπε: «Στην αρχή, ο Κιλιάν συμπαθούσε τον Νεϊμάρ, αλλά στη συνέχεια έχασε τον σεβασμό του προς το πρόσωπό του», σύμφωνα με υπάλληλο της Παρί που συμπλήρωσε: «Ο Μέσι, παρόλο που ήταν εσωστρεφής, θα σε χαιρετούσε, όχι κι ο Νεϊμάρ. Είχες την εντύπωση ότι δεν σε σεβόταν. Αρνούνταν κάθε επαφή. Είναι κρίμα γιατί, προσωπικά, φαίνεται καλός και γενναιόδωρος. Ποτέ δεν τον βρήκα ευχάριστο χαρακτήρα. Παρόλο που καταλάβαινε γαλλικά, δεν έκανε τον κόπο καν να τα μιλήσει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button