Μπάσκετ

Φρύδας: «Ο Άρης αλλάζει σελίδα, φέτος θα έρθουν σημαντικά λεφτά από το τηλεοπτικό»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος διαχείρισης του μπασκετικού Άρη  Βαγγέλης Φρύδας

Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Γκάλη και τον Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Αυτό που έγινε είναι ένα αποτέλεσμα ενός αγώνα που γίνεται εδώ και καιρό, το αποτέλεσμα μίας πληγής που είχε ο Άρης, ο Άρης ήταν ένας πολυτραυματίας που ήταν στην εντατική και οι γιατροί του έδιναν ελάχιστες ελπίδες.

Η ομάδα όμως πλέον αλλάζει σελίδα, ξέρουμε πως είναι ταλαιπωρημένοι από παλιά χρέη και παλιές συμφωνίες. Η διοίκηση δε διάλεξε τον εύκολο δρόμο, δε παζάρεψε κάποιο ΑΦΜ που κοστίζουν πολύ λιγότερο από όσο κόστισε αυτή η ιστορία.

Μόνο κάποιος που ήθελε να μην υπάρχει πιθανότητα να σπιλωθεί ο Άρης θα έκανε αυτό τον δρόμο. Η διοίκηση με Ρουσιαμάνη, Αρβανίτη και Παπαγεωργίου είναι Αρειανοί με «Α» κεφαλαίο.

Για το πως έχει τώρα η κατάσταση:

Ο Μαρμπλ εξοφλήθηκε, ο Σανικίτζε πήρε εκχώρηση, ο Τζένκινς έχει τελειώσει. Γιάνκοβιτς και Γκετσεβίτσιους πήραν το 40% και τα υπόλοιπα έγιναν 10 μηνιαίες δόσεις. Είναι λεφτά, αλλά είναι διαχειρίσιμα σε σχέση με αυτά που είχαμε πέρυσι.

Για την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού:

Στείλαμε όλα τα απαραίτητα χαρτιά για να πάρουμε άδεια, την άλλη εβδομάδα θα εξεταστεί ο φάκελος, πέρασε πάρα πολύς καιρός.

Για το τηλεοπτικό:

Ο Άρης είναι τεράστιο μέγεθος, θέλουν δε θέλουν κάποιοι. Δε γίνεται να βάζεις μόνο τη θέση, πρέπει να προσμετρηθούν και άλλοι παράγοντες, κάτι το οποίο θα συμβεί θεωρώ και ο Άρης θα πάρει περισσότερα χρήματα από ότι τα τελευταία χρόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button