Διεθνή
Φεύγει από τη Λίβερπουλ και υπογράφει στην Τότεναμ ο Ρόμπερτσον
Μια… ανάσα από την απόκτηση του Άντριου Ρόμπερτσον φέρεται να βρίσκεται η Τότεναμ σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα το «Sky Sports News», υποστηρίζει πως υπάρχει προφορική συμφωνία των «σπιρουνιών» με τον Σκωτσέζο αριστερό μπακ για συμβόλαιο με διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2029.
Ο Ρόμπερτσον θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Λίβερπουλ, μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στο «Άνφιλντ», έχοντας δεχτεί προτάσεις από τις Σέλτικ, Άστον Βίλα, Γουλβς και Κρίσταλ Πάλας.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 32χρονος αμυντικός φέρεται να έχει αποφασίσει υπέρ της Τότεναμ ενώ οι υπογραφές θα πέσουν σύντομα. Αφού ο ίδιος θέλει να είναι συγκεντρωμένος στα ματς της εθνικής Σκωτίας στα γήπεδα των ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού, στο επικείμενο Μουντιάλ.




