ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Φερνάντες: «Ο Τεν Χαγκ μας είπε εξαρχής ότι αν δεν κάνουμε αυτό που λέει θα βρεθούμε εκτός ομάδας»

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για τα «μυστικά» του Έρικ Τεν Χαγκ που βελτίωσαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως το «κλειδί» ήταν η πειθαρχεία που επέβαλλε από την αρχή ο Ολλανδός.

Μία πολύ μεγάλη άνοδο στην απόδοσή της έχει βιώσει τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή εντός όλων των στόχων και παρουσιάζουν πολύ βελτιωμένη εικόνα, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο Μπρούνο Φερνάντες, μιλώντας στο BT Sport και τον Ρίο Φέρντιναντ κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχει κάνει ο Έρικ Τεν Χαγκ που έχουν φέρει σε αυτό το σημείο τη Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως ο Ολλανδός επέβαλε από την αρχή τους κανόνες και την πειθαρχία του, που ίσχυαν για όλους δημιουργώντας ένα αίσθημα ισότητας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος: «Όταν πρωτοήρθε, πήγαμε στην προετοιμασία και στις προπονήσεις που είχαμε απαιτούσε από εμάς: ”ή το κάνεις, ή είσαι εκτός ομάδας. Δεν παίζεις”. Όλοι στην αρχή σκεφτόμασταν: ”Θα το κάνει με όλους ή όχι; Αν ένα μεγάλο όνομα δεν κάνει αυτό που του ζητήσει θα τον θέσει εκτός ή όχι;” Και τελικά το έκανε όχι μία, αλλά πολλές φορές. Με τον Κριστιάνο, τον Σάντσο, τον Ράσφορντ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button