Απόψεις

Έρχονται να ανεβάσουν το επίπεδο!

Η αύξηση της ποιότητας στην επιθετική γραμμή, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη των επιλογών, είναι από τα βασικά ζητούμενα για τον Άρη ενόψει των πρώτων αγώνων για την προκριματική φάση του Europa Conference League.

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα λειτουργήσουν, η χθεσινή άφιξη του Νταβίντ Κάρλσον στη Θεσσαλονίκη και η ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά και η αποδέσμευση του Λορέν Μορόν από την Μπέτις, για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τον Άρη.

Αυτή η αισιοδοξία πηγάζει και μέσα από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία εκτιμάται ότι βρίσκονται οι δύο ποδοσφαιριστές. Ειδικά για τον Νταβίντ Κάρλσον επικρατεί η αίσθηση ότι βρίσκεται σε άριστο επίπεδο φυσικής κατάστασης καθώς το Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας βρίσκεται στα μέσα του.

Το κομμάτι στο οποίο θα πρέπει να επικεντρώσει είναι αυτό της ουσιαστικής ενσωμάτωσής του στο σύνολο και παράλληλα εκτιμάται ότι βάσει της ποιότητας και της εμπειρίας που διαθέτει δεν θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να αφομοιώσει τη φιλοσοφία της ομάδας.

Σε ότι αφορά τον Λορέν Μορόν, η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση του Ισπανού επιθετικού κράτησε περισσότερο (χρονικά) σε σχέση με την αρχική εκτίμηση. Πάντως, από την Αλκμήνης αναδείχθηκε χθες η βεβαιότητα για την επίλυση του ζητήματος στη διάρκεια της σημερινής μέρας, ούτως ώστε να έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.

Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο για τον Άρη είναι να έρθει άμεσα ο Μορόν, γιατί αυτή τη στιγμή μοναδική επιλογή στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Αντρε Γκρέι.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button