ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Επαναστάτες με αιτία

Λένε ότι οικογένεια δεν είναι, απαραίτητα, οι άνθρωποι που βιολογικά σε έφεραν στη ζωή.

Πολλοί λένε ότι οικογένεια είναι οι φίλοι σου. Οι άνθρωποι που συναντάς στην πορεία σου και νοιώθεις ότι θα μπορούσες να πας στην πρώτη γραμμή του μετώπου μαζί τους για να πολεμήσεις.

Γράφει ο Γιάννης Δασκάλου:

Άνθρωποι που μπορείς να τους εμπιστευτείς και να σε εμπιστευτούν. Που θα μπουν μπροστά σου όταν μια σφαίρα θα κατευθύνεται στο στήθος σου.

Σπανίζουν τέτοιες καταστάσεις στη σύγχρονη ζωή μας.

Και ειδικά στην πόλη μας που τα τελευταία χρόνια έχει παραδοθεί οικονομικά, αθλητικά  και ηθικά στα χέρια ολιγαρχών. Στα χέρια ανθρώπων που τους αρέσει να ελέγχουν τα πάντα, ότι έχει σχέση με την εξουσία, εννοείται και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

Εγώ είμαι το πιο νέο μέλος της ραδιοφωνικής οικογένειας του Yellow.

Είναι πολύ μικρό το διάστημα της παρουσίας μου στον σταθμό. Οπότε είμαι, ίσως, ο τελευταίος που πρέπει να φυσήξει για να σβήσει τα κεράκια της τούρτας γενεθλίων του.

Όμως δεν έμαθα χθες τον Yellow. Ούτε πριν από μερικούς μήνες που το πλήρωμα του χρόνου με έφερε πίσω από τα μικρόφωνά του. Είμαι ακροατής του από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του. Από την πρώτη στιγμή της προσπάθειας που κάνει να κρατήσει, επικοινωνιακά, όρθιο το “κιτρινόμαυρο” λάβαρο.

Και είναι αλήθεια ότι εκτίμησα πάρα πολύ, άλλες φορές συμφωνώντας και άλλες διαφωνώντας με τις θέσεις συνεργατών του, την άγνοια κινδύνου που επέδειξε και πήγε κόντρα στο ρεύμα της εποχής. Στο ρεύμα που επέβαλλε το “μια πόλη, μια ομάδα”, αλλά υπολόγισε χωρίς τον κόσμο του ΑΡΗ και κάποιους άλλους που αποφάσισαν να γίνουν επαναστάτες με αιτία.

Στον Yellow, επαναστάτες με αιτία ήταν όλοι όσοι στήριξαν τον σταθμό οικονομικά και ηθικά. Όλοι όσοι τον χρηματοδότησαν με χρήματα από το υστέρημά τους, από την δουλίτσα τους και όχι από σκοτεινά pay roll και φακελάκια με… δωράκια. Όλοι εκείνοι που στέρησαν χρόνο από την ζωή και την καθημερινότητά τους, για να κάνουν εθελοντικά μια εκπομπή και να καταθέσουν επικοινωνιακά ψυχούλα για τον Σύλλογο του ΑΡΗ. Όλοι εκείνοι που υποστήριξαν και υποστηρίζουν χορηγικά τον σταθμό. Και τους ευχαριστώ προσωπικά που έδωσαν την ευκαιρία σε ανθρώπους σαν και εμένα, να απολαμβάνουν τις ανέσεις που προσφέρει σήμερα ένα σύγχρονο, δυναμικό και διψασμένο για νέες “περιπέτειες” ραδιόφωνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com