Ποδόσφαιρο

Ενός κακού μύρια έπονται…

Οι καταστροφές στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, φέρνουν και άλλα προβλήματα στους κιτρινόμαυρους.

Η εικόνα που αντίκρυσαν οι άνθρωποι του Άρη στο προπονητικό κέντρο στο Ρύσιο ήταν αποκαρδιωτική, καθώς η υπερχείλιση του παρακείμενου ρέματος, έφερε σημαντικές καταστροφές στις εγκαταστάσεις. Πέραν όμως από το δεδομένο οικονομικό θέμα, καθώς η ζημιά με αρχικούς υπολογισμούς φαίνεται πολύ μεγάλη, υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα, που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το προπονητικό κέντρο του Άρη, με όλες τις εργασίες, αλλά και τις προσθήκες μηχανημάτων (σάουνα, κρυοσάουνα, όργανα γυμναστικής) ήταν ένα πραγματικό στολίδι, το οποίο μέχρι να γίνουν τα έργα της ανακατασκευής δεν θα μπορεί να χρησιμοποιείται από την ομάδα, δημιουργώντας πονοκέφαλο στους ανθρώπους του Άρη.

Η προφανής επιλογή είναι να γίνονται οι προπονήσεις στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αλλά και εκεί θα πρέπει να αποφευχθεί η έξτρα επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου. Ίσως μετά την άντληση των υδάτων από τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και με κάποιες πρόχειρες παρεμβάσεις να μπορούν να χρησιμοποιηθούν, το σίγουρο είναι όμως ότι για να δούμε και πάλι την εικόνα που υπήρχε πριν, χρειάζεται χρήμα, αλλά και χρόνος…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button