Ποδόσφαιρο

Ελληνικό ποδόσφαιρο και μαφία…

Η υπόθεση με την επίθεση στον Δικαστή της ΕΠΟ, δεν περιορίστηκε στα στενά όρια της Ελλάδας, αλλά έκανε τον γύρο του κόσμου.

Διαδοχικά τα ρεπορτάζ διεθνών ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα, τόσο για την επίθεση, όσο και για την παραίτηση του Δικαστή, την επόμενη κιόλας μέρα, από τα Πειθαρχικά Όργανα της ΕΠΟ. Υπάρχουν φυσικά και οι δηλώσεις από άλλους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, όπως ο Άγγελος Χαριστέας, που έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη της παρέμβασης των διεθνών συνομοσπονδιών.

Αναλυτικό το «αφιέρωμα» της ιστοσελίδας «101greatgoals.com» για όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ, αποκορύφωμα των οποίων ήταν η επίθεση στον αθλητικό δικαστή, που προκάλεσε και την παραίτησή του. Στην αρχή του ρεπορτάζ υπάρχει αναφορά στην τριάδα της ΕΠΟ (Παναγιώτης Δημητρίου, Αστέριος Αντωνίου, Κλέαρχος Τζαφέρης), που ελέγχονται με θέμα την απομάκρυνσή της από την Ομοσπονδία λόγω παραβίασης του καταστατικού.

Ο Δικαστής που παραιτήθηκε, Τρίτη πήρε στα χέρια του τον φάκελο της «αναψηλάφησης», Τετάρτη άγνωστοι του χτύπησαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του και την Πέμπτη παραιτήθηκε από την ΕΠΟ.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας παρουσιάζει το χρονικό όλης της ιστορίας που εξελίσσεται στη χώρα μας, διασύροντας το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την ανακοίνωση της ίδιας της ΕΠΟ που καταδικάζει το γεγονός και επαφίεται στη δουλειά της αστυνομίας, μέχρι τις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος κάνει λόγο για «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» . Ειδική αναφορά υπάρχει και στις δηλώσεις του Άγγελου Χαριστέα ο οποίος σε συνέντευξή του στο «football365», καλεί την UEFA να επέμβει και να βάλει τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button