YellowRadio.grΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων
Εκτός προπονήσεων ο Μερκβιλάτζε, μέρος του προγράμματος ο Γκιουζέλης
Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του Άρη Betsson επέστρεψαν σήμερα (13/11) στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, με τον Ιγκόρ Μίλιτσιτς και το επιτελείο του να καταστρώνουν τα πρώτα πλάνα ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης.
Ο Άλεξ Μερκβιλάτζε δεν συμμετείχε στην προπόνηση, καθώς υπέστη τραυματισμό στον αντίχειρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπαχτσεσεχίρ και παραμένει εκτός.
Όσο για τον Γιώργο Γκιουζέλη, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, δείχνοντας πως βρίσκεται σε φάση επανένταξης και σταδιακής επιστροφής στη δράση.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με στόχο την αγωνιστική ανάκαμψη, καθώς ο Άρης Betsson καλείται να βελτιώσει την εικόνα του και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.






