Ποδόσφαιρο

Έξι συλλήψεις μετά το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμό και συρμό του ΗΣΑΠ συνελήφθησαν την Πέμπτη (20/10) έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένων 4 ανηλίκων, στο πλαίσιο του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.Σ.Υ. «ΑΡΙΑΔΝΗ».

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στους σταθμούς του Η.Σ.Α.Π. «Αττική» και «Νέο Φάληρο».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «OPAP ARENA Αγία Σοφία» στη Νέα Φιλαδέλφεια το απόγευμα της Πέμπτης (20/10), μεγάλος αριθμός φιλάθλων εισήλθε στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. «Περισσός» και ομάδα ατόμων άναψαν φωτοβολίδες και προκάλεσαν φθορές σε πυροσβεστική φωλιά.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δρομολόγιο σε συρμό προς Πειραιά, κατά τη διάρκεια του οποίου προκάλεσαν φθορές στα βαγόνια του συρμού και συγκεκριμένα θραύση υαλοπινάκων πόρτας και παραθύρου και καλυμμάτων φωτισμού. Οι παραπάνω φθορές είχαν ως επακόλουθο την εκκένωση του συρμού στο σταθμό «Ομόνοια».

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com