Ποδόσφαιρο

Ευχάριστο νέο η επιστροφή Πάλμα

Η εβδομάδα ξεκίνησε με ευχάριστα νέα στον Άρη, τα οποία αφορούν τον Λουίς Πάλμα και την επιστροφή του στις προπονήσεις, καθώς χθες ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ονδουριανός επιθετικός άρχισε να μπαίνει από τη Δευτέρα σε κομμάτι του προγράμματος και χθες μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς. Με τα τωρινά δεδομένα ο Πάλμα αποτελεί μία διαφαινόμενη επιστροφή στα πλάνα του Τόλη Τερζή, με την παρουσία του να έχει πολύ διαφορετική σημασία, συγκριτικά με την περίοδο πριν τον τραυματισμό του.

Ο Πάλμα θα επιστρέψει σε μία μεσοεπιθετική γραμμή που δεν έχει πλέον τον Ντάνιελ Μαντσίνι αλλά ούτε και τον Μάνου Γκαρθία, που κατά γενική ομολογία αποτελούσαν τους πιο επιδραστικούς παίκτες του Άρη στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Άρης ποντάρει πλέον πολλά περισσότερο στον 22χρονο άσσο, που αποτελεί έναν παίκτη που διαθέτει εκείνα τα διαφορετικά στοιχεία που δεν εντοπίζονται αυτή τη στιγμή στους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς του ρόστερ. Την παραπάνω ενέργεια, το απρόβλεπτο, την ικανότητα του να δημιουργεί, να σκοράρει και φυσικά τα χτυπήματά του στις στατικές φάσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button