«Έδειξε» αποχώρηση από τη Λίβερπουλ ο Νούνιες (pic)

Ο Ντάργουιν Νούνιες προχώρησε σε μία ανάρτηση ενός περίεργου μηνύματος, όσον αφορά στο μέλλον του στην ομάδα.
Ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε ακόμη μια μέτρια έως κακή απόδοση στην ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα (έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με άστοχο σουτ σε κενή εστία) και ως αποτέλεσμα είχε να τα «ακούσει» ξανά από πολλούς φίλους των Reds.
Τρία χρόνια μετά την μετακόμιση του στο Λίβερπουλ εξακολουθεί να ψάχνει τα πατήματά του και τα δημοσιεύματα από την Αγγλία τον παρουσιάζουν κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα το καλοκαίρι.
Ο ίδιος με μήνυμά του μετά το παιχνίδι άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον, δηλώνοντας ωστόσο, ότι θα συνεχίσει να δίνει τα πάντα για τη Λίβερπουλ.
«Δεν ήμουν ο καλύτερος τρεις εβδομάδες πριν (σ.σ όταν χάρισε τη νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ), δεν είμαι ο χειρότερος τώρα. Αν πέφτω, σηκώνομαι. Δεν θα με δείτε ποτέ να τα παρατάω. Θα δίνω τα πάντα, μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι εδώ στη Λίβερπουλ. Αντίσταση» αναφέρει χαρακτηριστικά στο post του ο Ουρουγουανός.
Ni fui el mejor hace tres semanas ni soy el peor ahora. Si me caigo, me levanto. Nunca me van a ver bajar los brazos.
Voy a dejar todo hasta el último día que me toque estar acá en Liverpool.
Resiliencia! 💪🏼 pic.twitter.com/cruy7OZO1o— Darwin Núñez (@Darwinn99) February 20, 2025