Μπάσκετ

Δίνει τα χέρια με Γιάκα Κλόμπουτσαρ ο Άρης!

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον έμπειρο Σλοβένο φόργουορντ, Γιάκα Κλόμπουτσαρ, με σκοπό να καλύψει προσωρινά το κενό του Ολιβιέ Χάνλαν.

Ο Άρης έχει σταμπάρει εδώ και καιρό τον 34χρονο Σλοβένο γκαρντ καθώς παίζοντας στις θέσεις 2-3 κυρίως ήταν εκ των βασικών υποψηφίων για την αντικατάσταση του Έρικ Λόκετ.

Η περίπτωσή του επανήλθε πιο έντονα στο προσκήνιο από την ώρα που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Ολιβιέ Χάνλαν. Ο Καναδός γκαρντ προβλέπεται να απουσιάσει για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων κι αυτό σημαίνει ότι είναι σίγουρα εκτός για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, οι δε πιθανότητες επιστροφής του στο παιχνίδι με το Περιστέρι είναι εξίσου ελάχιστες.

Υπό την πίεση του χρόνου, ο Γιάννης Καστρίτης αποφάσισε να αποταθεί στον Γιάκα Κλόμπουτσαρ, γνωρίζοντας ασφαλώς ότι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του είναι διαφορετικά από αυτά του Ολιβιέ Χάνλαν, εκτιμώντας όμως ότι θα μπορέσει να «κουμπώσει» άμεσα στο σύνολο και δεν θα διαταράξει τις αγωνιστικές ισορροπίες στη ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button